- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τα 8 βήματα για να επιλέξεις το ιδανικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών για το παιδί σου

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έχει ξεκινήσει και ήδη αρκετοί γονείς βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης του κέντρου ξένων γλωσσών [2] που θα γράψουν το παιδί τους για να μάθει Αγγλικά.

Τα ερωτήματα που αφορούν στην επιλογή του καταλληλότερου είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την ποιότητα της εκπαίδευσης, τον τρόπο που αυτή διενεργείται, τον χρόνο που διαρκεί ανά επίπεδο, το κόστος, αλλά σαφώς και την πιστοποίηση που παρέχει.

Η επιλογή του κατάλληλου κέντρου ξένων γλωσσών είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο

Γνωρίζουμε πολύ καλά όχι μόνο πόσο χρονοβόρα διαδικασία είναι να επιλέξετε το κατάλληλο κέντρο ξένων γλωσσών για το παιδί σας, αλλά και πόσο εξαντλητικό μπορεί να είναι κάποιες φορές, αφού η πληροφόρηση που λαμβάνετε είναι τεράστια και συχνά μπορεί μέχρι και να σας μπερδέψει αντί να σας διευκολύνει.

Για το λόγο αυτό, εμείς εδώ στo Infokids.gr θέλοντας να σας βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας, σας προτείνουμε 8 συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου κάθε φορά που “τσεκάρετε” ένα κέντρο ξένων γλωσσών για το παιδί σας.

Αφού διαβάσετε τις συμβουλές μας, μπορείτε να αξιολογήσετε τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχει το ιδανικό κέντρο ξένων γλωσσών για εσάς!

Ξεκινάμε… νωρίς, ξεκινάμε… σωστά!

Η νηπιακή και προσχολική ηλικία είναι μια καλή περίοδος για να αρχίσουν τα παιδιά να έρχονται σε μια πρώτη επαφή με μια ξένη γλώσσα και να τη μαθαίνουν σαν “παιχνίδι”, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους με ξένες λέξεις. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει η γνώση να «μεταφέρεται» στο παιδί αυτής της ηλικίας ως μάθημα και μάλιστα υποχρεωτικό. Αν για το παιδί είναι ένα ακόμα παιχνίδι, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αγαπήσει την ξένη γλώσσα και να τη μάθει με μεγαλύτερη ευκολία αργότερα, οπότε και θα περάσει στη διαδικασία προγράμματος.

Επιλέξτε λοιπόν ένα Κέντρο που προσφέρει pre Junior τάξη [3] όπου τα παιδιά κατακτούν την Αγγλική μέσα από προγράμματα που συνδυάζουν μάθηση και διασκέδαση. Τα παιδιά παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και κυρίως μαθαίνουν να μιλούν όπως ακριβώς έμαθαν ελληνικά: ακούν-μιμούνται-κατανοούν-επικοινωνούν.

Step by step: Τα 8 βήματα για να επιλέξετε ένα αξιόπιστο κέντρο ξένων γλωσσών

Κέντρα Ξένων Γλωσσών The Scholars GROUP [2]: Κάντε τη σωστή κίνηση… στις ξένες γλώσσες!

Εμείς, δεν σας το κρύβουμε πως έχουμε ακούσει και ξανακούσει για τα εξειδικευμένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “The Scholars GROUP”. Όχι μόνο τις καλύτερες συστάσεις, αλλά και πιστοποιήσεις, αφού γνωρίσαμε από κοντά μαθητές που έχουν πετύχει τους στόχους τους μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία που εφορμόζεται στα συγκεκριμένα Κέντρα ξένων Γλωσσών.

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα με τα προνόμια που μόνο τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “The Scholars GROUP” μπορούν να προσφέρουν.

Η άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση και η πολυετής πείρα τους εγγυώνται ότι θα προσφέρετε στα παιδιά σας ό,τι καλύτερο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Εδώ οι καθηγητές έχουν επιλεγεί προσεκτικά μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης, ενώ η συνεχής επιμόρφωση με εξειδικευμένα σεμινάρια είναι από τα βασικά “ατού” του κέντρου. Η χαρά και η ικανοποίηση που είδαμε στα πρόσωπα των γονιών, αισθανόμενοι ότι έχουν προσφέρει το καλύτερο που θα μπορούσαν στο παιδί τους σε ό,τι αφορά την εκμάθηση της ξένης γλώσσας, αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για όλους τους υπόλοιπους.

Κι αυτό που, τέλος, μας εντυπωσίασε είναι πως στα The Scholars GROUP στόχος δεν είναι απλά η απόκτηση ενός πτυχίου αλλά η ουσιαστική γνώση της γλώσσας σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον όπου ο μαθητής νιώθει σαν «δεύτερο σπίτι του». Κι ακόμη, η κατάκτηση της κουλτούρας και του πολιτισμού του λαού που μιλά αυτή την γλώσσα, κάτι το οποίο μόνο όφελος έχει να του προσφέρει μελλοντικά στη ζωή του.

6 λόγοι που τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “The Scholars GROUP” [5] ξεχωρίζουν

 

 

Βρείτε το κέντρο ξένων γλωσσών The Scholars Group [6] της περιοχής σας στο 2103306847 ή επισκεφθείτε το site  www.the-scholars.gr [7]