Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα Accessorize Angels και τα Monsoon Children στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Accessorize Angels και τα Monsoon Children στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Η 11η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και τα Accessorize Angels & Monsoon Children γιορτάζουν για 4η συνεχόμενη χρονιά μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS.

Διαθέτουν το 20% των συνολικών εσόδων από τις πωλήσεις αυτής της ημέρας σε Ελλάδα και Κύπρο, με σκοπό τη στήριξη του πολύτιμου έργου του Ξενώνα SOS-Ελίζα, των Παιδικών Χωριών SOS και του Σωματείου ELIZA.

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού είναι αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου και στην προάσπιση των δικαιωμάτων τους στη ζωή, στην εκπαίδευση, στην ειρήνη και σε ένα καλύτερο μέλλον. Ας λειτουργήσει η ημέρα αυτή ως μια υπενθύμιση για συλλογική κινητοποίηση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλα τα παιδιά!

ACCESSORIZE ANGELS MONSOON CHILDREN 3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.