Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο επιστρέφουν και καρφώνουν στα Σεπόλια

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο επιστρέφουν και καρφώνουν στα Σεπόλια

antetonkoumpo6
Γεύση αμερικανικού μπάσκετ και NBA χτες στο ανοικτό γήπεδο του Τρίτωνα, στα Σεπόλια, όπου πλήθος κόσμου συγκεντ΄ρωθηκε για να παρακολουθήσει τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να παίζουν μπάσκετ. Τα αδέλφια, σε διάλειμμα των υποχρεώσεών του, βρέθηκαν στην παλιά τους γειτονιά και έπαιξαν με παλαιούς γνώριμους, αλλά και νέους που ήρθαν να τους δουν από κοντά και να τους θαυμάσουν.

antetonkoumpo7

Το μπάσκετ είναι διασκέδαση και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο φρόντισαν να το υπενθυμίσουν στο ανοικτό γήπεδο των Σεπολίων. Οι δυο τους έπαιξαν με παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ πλήθος κόσμου γέμισε το συγκεκριμένο σημείο της γειτονιάς.

antetonkoumpo5
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο».

antetonkoumpo4

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πολύ ενθουσιασμένος: «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παλιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά τα playoffs γύρισα εδώ».

antetonkoumpo2

antetonkoumpo8

atentokoumpo
Φωτογραφίες: Sooc/Nίκος Παλαιολόγος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.