Αρχική Νέα Τα αλλάζει στην κατάθεσή του ο πατέρας της Αννυ: "Η γιαγιά της την έχασε!"

Τα αλλάζει στην κατάθεσή του ο πατέρας της Αννυ: "Η γιαγιά της την έχασε!"

αννυ

Την είχε πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και την έχασε, λέει τώρα ο πατέρας της μικρής Άννυ που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας.

Αν και αρχικά, ο 27χρονος άντρας που ισχυρίζεται πως είναι ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης, υποστήριξε πως ο ίδιος έχει φυγαδεύσει το παιδί, ώστε να μην το αρπάξει η μητέρα.

Το απόγευμα της Τρίτης όμως, ανακρινόμενος από τους αξιωματικούς της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση, έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της υπόθεσης. Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα του πατέρα δηλαδή, εκείνη που τελευταία είδε το παιδί την ημέρα εκείνη.

Όπως δηλώνει ο 27χρονος, είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του, η οποία το πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το έχασε!

Στην ΓΑΔΑ προσήλθε λίγο αργότερα για να καταθέσει και η μητέρα του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι όντως πήρε το παιδί για μια βόλτα, όμως το επέστρεψε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μικρής Άννυ συνεχίζονται.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.