Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Τα «Άλογα του Ήλιου» φέρνουν καλοτυχία το 2015!

Τα «Άλογα του Ήλιου» φέρνουν καλοτυχία το 2015!

MMw_1a_MAVRΤα «Άλογα του Ήλιου», ένα κόσμημα διπλής όψεως, σε σχέδιο της γλύπτριας Αλεξάνδρας Αθανασιάδη, είναι το τυχερό του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής για το 2015. Τη συμβολική σημασία του σχεδίου για μια λαμπερή πορεία του νέου χρόνου, συμπληρώνει στην πίσω όψη η αποτύπωση του τροχού που κι αυτός αναφέρεται στον ζωοποιό ήλιο.

Τη χάραξη του σχεδίου στο μέταλλο έκανε ο χαράκτης Γιάννης Γουρζής και την κατασκευή των κοσμημάτων, το Εργαστήριο του Ιάκωβου Χασούρη.

Το Τυχερό 2015 κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων σε ασήμι 999ο, ασήμι-χρυσό καθώς και σε αριθμημένα χρυσά κοσμήματα 18Κ. Για να διαφυλαχθεί η συλλεκτική του αξία, το εκμαγείο (μήτρα) θα καταστραφεί.
Τιμές: α) 50 € ασήμι, β) 180 € ασήμι-χρυσό και γ) 650 € χρυσό

MMw_1b_MAVR

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου των Φίλων της Μουσικής.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: Το ΤΥΧΕΡΟ 2015 θα πωλείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κεντρικά Ταμεία, κατάστημα M-SHOP και στην είσοδο της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής.

Θα διατίθεται επίσης από τη Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Πλ. Κολωνακίου 20), το Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1), το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Για παραγγελίες με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή αντικαταβολή, στο τηλέφωνο 210 72 82 777 και στο brag@megaron.gr, όπου μπορούν να απευθύνονται και όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν κάποια από τα λίγα εναπομείναντα ΤΥΧΕΡΑ των 17 προηγούμενων ετών (ισχύουν οι φετινές τιμές). Τα ΤΥΧΕΡΑ είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά στο www.e-shopsfm.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.