Τα απογεύματα τα παιδιά επιλέγουν για τη διασκέδασή τους το Παίξε Γέλασε (από 6/12)

Κάθε εβδομάδα το Παίξε Γέλασε προσκαλεί τα παιδιά να το επισκεφθούν και να διασκεδάσουν με μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με το παιχνίδι. Το πρόγραμμα της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 06/12: Ομάδα Τελίτσα, από 10 μηνών έως 3 ετών.

Τετάρτη 07/12: Ομάδα Τελίτσα, από 10 μηνών έως 3 ετών.

Πέμπτη 08/12: Το παπούτσι μου το περσινό δεν πειράζει που είναι παλιό, δερμάτινο ή πλαστικό. Θα το βάψω, θα το φτιάξω, μορφή θα το αλλάξω. (Εργαστήρι για το ξωτικό των παπουτσιών)

poster_%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b6%ce%ad%ce%bb%ce%b9-30qndo3h8fzopn5td51j40

Παρασκευή 09/12: «Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι»

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας πρίγκιπας, που ήθελε να παντρευτεί μια πριγκίπισσα. Γύρισε όλη τη γη αλλά δεν την βρήκε πουθένα & γύρισε στο παλάτι του. Ένα βράδυ με τρομερή καταιγίδα χτύπησε το κουδούνι του παλατιού. Η υπηρέτρια άνοιξε & αντίκρυσε μία βρεγμένη κοπέλα! Οδηγήθηκε στη Βασίλισσα & η κοπέλα είπε πως είναι πριγκίπισσα. Η Βασίλισσα για να μάθει την καταγωγή της κοπέλας έδωσε εντολή η κοπέλα να κοιμηθεί σε κρεββάτι με 20 στρώματα & από κάτω να τοποθετηθεί ένα μπιζέλι. Το επόμενο πρωί η Βασίλισσα & ο πρίγκιπας την ρωτούν πως κοιμήθηκε. Όλοι αγωνιούν για την απάντηση της. Από αυτή την απάντηση άλλωστε θα εξαρτηθούν όλα τα ερωτήματα! Πρέπει να είσαι πριγκίπισσα για να θεωρείσαι ισότιμη; Η Βασίλισσα συμπεριφέρεται ισότιμα στο παιδί της; Ο πρίγκιπας μπορεί να φερθεί ισότιμα; Οι απαντήσεις επί σκηνής! Το έργο ‘Η Πριγκίπισσα & το μπιζέλι’ χωράει κυριολεκτικά σε μία extra large βαλίτσα, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να μεταφέρεται παντού και κατ‘ επέκταση εκφράζει την πεποίθηση μας ότι με απλά μέσα μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί φτιάχνοντας ένα θέαμα που διακρίνεται από ποιότητα και ευαισθησία.

Η παράσταση απευθύνεται σε νήπια 3 έως 6 ετών, διαρκεί 40 λεπτά & μετά την παράσταση ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι διάρκειας 30 λεπτών.

Η παράσταση έλαβε το 3ο βραβείο στην 81η ΔΕΘ, έπαινο συμμετοχής στο ‘Ιn Progress Feedback Festival’ και τιμητική διάκριση από την Unesco Πειραιώς & Νήσων.

Εισιτήριο εισόδου: 7,00 ευρώ το παιδάκι.

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά για όλες τις δραστηριότητες!

Παίξε Γέλασε
Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη
210 9957697