Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα απογεύματα τα πιτσιρίκια διασκεδάζουν στο Παίξε Γέλασε (από 3/3)

Τα απογεύματα τα πιτσιρίκια διασκεδάζουν στο Παίξε Γέλασε (από 3/3)

SnakeΤο Παίξε Γέλασε προσκαλεί τα παιδιά να το επισκεφθούν και να φτιάξουν πολύχρωμες κατασκευές και να διασκεδάσουν με μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με το παιχνίδι. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 3/3: Όσοι έχουν στρωματάκι να το φέρουν μαζί γιατί καλεσμένη έκπληξη θα ’ρθει. Φορμίτσες και καλτσάκια μικροί μεγάλοι. (Παιχνίδια κίνησης. Από 18 έως 36 μηνών)

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/3: Είναι παιχνίδι αλλά και ζωάκι! Έρπεται στη γη και έχει γλώσσα διχαλωτή. Τι κρίμα να είναι παρεξηγημένο… (Κατασκευή)

kids-playdough-2

ΠΕΜΠΤΗ 5/3: Πεταλούδες, λουλουδάκια και άλλα σχεδιάκια. Όλα από πλαστελίνη, ωραίος πίνακας θα γίνει. (Πλαστελινοδημιουργίες)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/3: Η κυρά Σαρακοστή! Ποια να είναι αυτή; Δεν έχει στόμα ούτε φωνή! Τα χεράκια σταυρωμένα ποδαράκια απλωμένα . Τι θα την κάνω εγώ αυτή; (Κατασκευή, ήθη- έθιμα)

Όλες οι δραστηριότητες ξεκινούν 18:30.

Εισιτήριο εισόδου 6,00 ευρώ το παιδάκι.

Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση!

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
2109957697
6939367541


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter