Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Tα απογεύματα τα πιτσιρίκια παίζουν και διασκεδάζουν με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Παίξε Γέλασε (από 16/12)

Tα απογεύματα τα πιτσιρίκια παίζουν και διασκεδάζουν με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Παίξε Γέλασε (από 16/12)

Διανύουμε τις αρχές της χριστουγεννιάτικη περιόδου και τα πιτσίρικια τρελαίνονται να φτιάχνουν με τα χεράκια τους πολύχρωμα στολίδια και γιορτινές κατασκευές. Το Παίξε Γέλασε ανοίγει τις πόρτες του τα απογεύματα και προσκαλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν σε πρωτότυπες δημιουργικές δραστηριότητες.Το πρόγραμμα των εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 16/12: Κάνουν όλο σκανταλιές, ετοιμαστείτε κι εσείς γι’ αυτές! Εδώ όλα επιτρέπονται απόψε. Καλικαντζαραίοι θα ’ρθουν για το χορό τους να μας πουν! Από 2 έως 4 ετών. (Δραματοποίηση)

Πέμπτη 17/12: Χριστουγεννιάτικη ποδιά έλα να φτιάξεις, χρώματα πολλά για να την βάψεις! Εισιτήριο εισόδου: 7,00 ευρώ το παιδάκι. (Κατασκευή)

Παρασκευή 18/12: Είναι γλυκούλης… Αληθινός… Τόσο πολύ τον αγαπάμε που θέλουμε να τον φάμε! (Δημιουργική ζαχαροπλαστική)

Όλες οι δραστηριότητες μας ξεκινούν 18:30.
Εισιτήριο εισόδου 6,00 ευρώ το παιδάκι.

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά!

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
2109957697
6939367541


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.