Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα απογεύματα των παιδιών είναι αφιερωμένα σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές με την υπογραφή Παίξε Γέλασε (από 9/12)

Τα απογεύματα των παιδιών είναι αφιερωμένα σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές με την υπογραφή Παίξε Γέλασε (από 9/12)

Διανύουμε τις αρχές της χριστουγεννιάτικη περιόδου και τα πιτσίρικια τρελαίνονται να φτιάχνουν με τα χεράκια τους πολύχρωμα στολίδια και γιορτινές κατασκευές. Το Παίξε Γέλασε ανοίγει τις πόρτες του τα απογεύματα και προσκαλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν σε πρωτότυπες δημιουργικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα των εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 9/12: Καμπανούλες αστεράκια καιχριστουγεννιάτικα δεντράκια. Σκόνη είναι μαγική, γύψος λέγεται παιδιά, χρώματα θα έχουμε πολλά ασημένια και χρυσά, θα είναι όλα γιορτινά!!! Από 2 έως 4 ετών. (Εργαστήρι γύψου).

Πέμπτη 10/12: Από την κουζίνα της μαμάς θα πάρω ένα σφουγγάρι, τι θα το κάνω άραγε και πως θα το στολίσω; Χρώματα, χρυσόσκονες, στο δέντρο θα το αφήσω; (Κατασκευή)

Παρασκευή 11/12: Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα παιχνίδια, μυρωδιές, ευχές, χρώματα, μουσικές και εικόνες γιορτινές! Η ομάδα Τελίτσα θα βρίσκεται στο Παίξε Γέλασε για να παίξουμε όλοι μαζί: Χριστουγεννιάτικες Σκυταλοδρομίες, με τις αισθήσεις μας, με χριστουγεννιάτικες κάλτσες, με ήχους και με μουσική, με μαγικές κορδέλες, με μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Εισιτήριο εισόδου: 7,00 ευρώ το παιδάκι.
Όλες οι δραστηριότητες μας ξεκινούν 18:30.

Εισιτήριο εισόδου 6,00 ευρώ το παιδάκι εκτός από τις δραστηριότητες όπου αναγράφεται διαφορετική τιμή. (11/12 – 7,00 ευρώ)

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά!

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
2109957697
6939367541


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.