Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Tα απογεύματα των παιδιών είναι υπόθεση Παίξε Γέλασε (από 15/3)

Tα απογεύματα των παιδιών είναι υπόθεση Παίξε Γέλασε (από 15/3)

Το Παίξε Γέλασε προσκαλεί τα παιδιά να το επισκεφθούν και να φτιάξουν πολύχρωμες κατασκευές και να διασκεδάσουν με μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με το παιχνίδι. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 15/3: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ – Αντικείμενα καθημερινής χρήσης μεταμορφώνονται και γίνονται αφορμή κίνησης και προσωπικής έκφρασης. ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – Αφήγηση πρωτότυπης ιστορίας με τη συμμετοχή της ομάδας που παρεμβαίνει ενεργά στην εξέλιξή και στην ηχητική της επένδυση και απόδοση. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΑΡΑΚΕΣ – Πειραματιζόμαστε με απλά υλικά και φτιάχνουμε μαράκες, χρήσιμες για την ηχητική επένδυση παραμυθιών και παιχνιδιών. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ – Παίζουμε παιχνίδια ήχου, λόγου και κίνησης με τις μαράκες που φτιάξαμε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/3: Δαντελένια ζωγραφική πάνω σε ύφασμα! (Σύνθεση)

ΠΕΜΠΤΗ 17/3: Παίζω με τα γράμματα και με τη φαντασία πως άραγε θα φτιάξω μια ιστορία;!!! (Κατασκευή)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3: Η κυρά Σαρακοστή! Ποια να είναι αυτή; Δεν έχει στόμα, ούτε φωνή! Τα χεράκια σταυρωμένα, ποδαράκια απλωμένα.Τι θα την κάνω εγώ αυτή; (Κατασκευή, ήθη- έθιμα).

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 18:00 – 21:00 (Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 18:30)

Εισιτήριο εισόδου 6,00 ευρώ το παιδάκι.
Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά!

«Παίξε Γέλασε»
Κυπρίων Αγωνιστών 14
164 51, Αργυρούπολη
2109957697
6939367541


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.