Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Τα Babylino Sensitive καλύπτουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Παιδικών Χωριών SOS για το 2015

Τα Babylino Sensitive καλύπτουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Παιδικών Χωριών SOS για το 2015

85f664bf5e86d972ec493eab9e29f0c9_XLΜε πράξεις φροντίδας και με όχημα «την υγεία ως το πολυτιμότερο αγαθό», τα Babylino Sensitive, αγκαλιάζουν με ευαισθησία όλα τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και μαζί με τη στήριξη των καταναλωτών, καλύπτουν πλήρως την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη για ένα έτος (2015).

Υπάρχουν κάποια «χωριά» που αγκαλιάζουν με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνουν σε κάθε παιδί ξεχωριστά, τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για την μόρφωση του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού. Που χαρίζουν στα παιδιά το μητρικό χάδι και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και που χρειάζονται περισσότερο απ' όλα. Αυτή είναι η εικόνα, ο ρόλος και η αξία των Παιδικών Χωριών SOS.

Τα Babylino Sensitive καλούν τους καταναλωτές να στηρίξουν μαζί την υγεία αυτών των παιδιών, γράφοντας τη δική τους ευχή στα «Δέντρα των ευχών Babylino» τα οποία θα βρίσκονται στα εμπορικά κέντρα «The Mall Athens» και «Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης» τις ημερομηνίες 20/12, 21/12, 24/12, 27/12, 31/12 & 7/1. Με κάθε δική τους ευχή, τα Babylino Sensitive προσφέρουν 1 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS για την ετήσια κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παιδιών.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια του πολυετούς προγράμματος με τίτλο "Στηρίζουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού", ενώ εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter