Αρχική InfoDad Τα ενεργειακά ποτά φθείρουν τον οργανισμό

Τα ενεργειακά ποτά φθείρουν τον οργανισμό

energy_drinks
Οι περισσότεροι από εσάς γυμνάζεστε και συνήθως μετά την άσκηση ψάχνετε το ρόφημα που θα αναπληρώσει τα υγρά του σώματος, αλλά και την ενέργεια που σπαταλήθηκε στη σκληρή προπόνηση. Τα Energy drinks αποτελούν την πρώτη επιλογή μας.

Γνωρίζεις όμως ότι αποδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών σου 8 φορές περισσότερο από ό,τι τα αναψυκτικά! Η διάβρωση αυτή είναι που κάνει τα δόντια σου να φαίνονται κιτρινισμένα και άρρωστα. Γι΄αυτό την επόμενη φορά που θα ζητήσεις κάτι να σε ξεδιψάσει μετά την άσκηση, διάλεξε το πρώτο και καλύτερο δροσιστικό ρόφημα, που δεν είναι άλλο από το νερό, ή παγωμένο γάλα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.