Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα φιλικά στο περιβάλλον, «πράσινα» προϊόντα της Ecos κυκλοφορούν και στην Ελλάδα!

Τα φιλικά στο περιβάλλον, «πράσινα» προϊόντα της Ecos κυκλοφορούν και στην Ελλάδα!

Laundry_Disney_lavenderΤα χημικά, δυστυχώς,  έχουν μπει για τα καλά στη ζωής μας καθώς αποτελούν κύριο συστατικό σε δεκάδες προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Τα απαλά και λαμπερά ρούχα, η αστραφτερή κουζίνα, το πεντακάθαρο μπάνιο μάς διευκολύνουν μεν τη ζωή αλλά μακροπρόθεσμα μας φορτώνουν με αλλεργίες και ευαισθησίες που μας στερούν τη χαρά να απολαύσουμε ξέγνοιαστοι τη καθημερινότητα.

Ποιος δεν θα ήθελε καθαριότητα με πράσινες οικοφιλικές "λύσεις" που δεν εγκυμονούν κανέναν απολύτως κίνδυνο; Η Earth Friendly Products, κορυφαία εταιρεία στην Αμερική στα πράσινα καθαριστικά και απορρυπαντικά προϊόντα, μια εταιρία-σύμβολο στον τομέα των υπεύθυνων περιβαλλοντικά εταιριών παγκοσμίως, δραστηριοποιείται τώρα και στην Ελλάδα, με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της με την επωνυμία: ΕCOS.

Τα προϊόντα ΕCOS καλύπτουν καθημερινές ανάγκες καθαρισμού του νοικοκυριού  και περιποίησης του εαυτού  και κατασκευάζονται από συστατικά που προέρχονται αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων ECOS είναι απαλλαγμένη από 1,4- διοξάνιο, φορμαλδεΰδη , φωσφορικά, καυστικά, λευκαντικά χλωρίου, και άλλες τοξίνες.

Τα ECOS, είναι προϊόντα υψηλής τεχνογνωσίας με μηδενικά κατάλοιπα, απόλυτα φιλικά και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Είναι διπλής ή ακόμη και τετραπλής συμπύκνωσης ώστε να επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και οικονομία στην χρήση. Με εκπληκτικά βιολογικά αρώματα από τη φύση, αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως πραγματικά πράσινα προϊόντα, με πλήθος επιβραβεύσεων για την ποιότητα τους αλλά και τον τρόπο παρασκευής τους.

Laundry_magnolia_1-5L

Η Earth Friendly Products ανήκει στις 100 πιο πράσινες εταιρείες της Αμερικής, πρόσφατα δε απέσπασε την πολλή μεγάλη διάκριση της Μηδενικής εκπομπής ενεργού άνθρακα, κάτι που πολύ λίγες εταιρείες παγκοσμίως έχουν καταφέρει .

Η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων. Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση, υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στις επόμενες γενιές δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε τη σειρά των προϊόντων ΕCOS.

EFP_Logo


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.