Αρχική Διαγωνισμοί Τα φροντιστήρια Παπαδέα προσφέρουν σε 3 τυχερούς μαθήματα Πληροφορικής, προετοιμασία αγγλικών πρόγραμμα ΤΙΕ και μαθήματα μέσης εκπαίδευσης για τις τάξεις του Λυκείου

Τα φροντιστήρια Παπαδέα προσφέρουν σε 3 τυχερούς μαθήματα Πληροφορικής, προετοιμασία αγγλικών πρόγραμμα ΤΙΕ και μαθήματα μέσης εκπαίδευσης για τις τάξεις του Λυκείου

Τα φροντιστήρια Παπαδέα προσφέρουν ετοιμασία για το πτυχίο Global Cert – Πιστοποίηση βασικών γνώσεων πληροφορικής αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Ελληνικό Δημόσιο (Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Δημόσιο. Το επίπεδο αντικατοπτρίζει τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα ικανοποιητικού χειρισμού των εφαρμογών γραφείου, ώστε να είναι παραγωγικός στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

12343184_10153426015098250_1746630549_o

Ύλη / Ενότητες
Προσφέρονται οι ακόλουθες ενότητες:

Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
Επεξεργασία Κειμένου
Υπολογιστικά Φύλλα
Υπηρεσίες Διαδικτύου
Βάσεις Δεδομένων
Παρουσιάσεις

394115_175573232553986_1060337704_n

Πού απευθύνεται

Σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση του Microsoft Office, του διαδικτύου και του λειτουργικού συστήματος Windows.Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να θέσουν συγκεκριμένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.Σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση στο δημόσιο τομέα, καθώς για την απόδειξη της γνώσης χρήσης Η/Υ απαιτείται πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.

12343347_10153426014093250_623028051_o

Διαδικασία Πιστοποίησης

Κάθε ενότητα εξετάζεται ξεχωριστά σε μία εξεταστική ώρα. Η διάρκεια της εξέτασης για κάθε γνωστικό αντικείμενο είναι 50 λεπτά και η βάση για την επιτυχή εξέταση είναι το 70%. Ανάλογα με τις ενότητες που ο υποψήφιος επιθυμεί να εξεταστεί, μπορεί να επιλέξει τον τύπο του πιστοποιητικού που θα λάβει.Εξετάσεις Πιστοποίησης στους χώρους μας
Πτυχία αναγνωρισμένα από ΑΣΕΠ 18h -300€ Word-Excel-Internet- P.Point-Windows-Access

395233_175568185887824_298115800_n

Προετοιμασία αγγλικών πρόγραμμα ΤΙΕ

 • 50 ώρες για πτυχίο B2 έως C2 – 280 €.
 • 160€ Εξέταστρα και παρέχει Proficiency.
 • Πανεύκολο.
 • Εξετάσεις σε δικούς μας ειδικά διαμορφωμένους για ενήλικες χώρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
 • Περιέχει μόνο Γραπτό (Writing – 2 Εκθέσεις) και Προφορικό (Speaking).
 • Το 75% προετοιμασμένο εκ των προτέρων.
 • Ο σπουδαστής επιλέγει θέμα Εξέτασης.
 • Και για δυσλεκτικά άτομα.
 • Το TIE είναι το μόνο πτυχίο που επιτρέπει κατά τη διάρκεια των Εξετάσεων τη χρήση λεξικού.
 • Τα πιστοποιητικά Test of Interactive English περιλαμβάνονται στα υποδείγματα φορέων του ΑΣΕΠ (Παράρτημα Γ) και γίνοται δεκτά για τα επίπεδα Άριστης (Γ2/C2), Πολύ καλής (Γ1/C1), Καλής (Β2) και Μέτριας (Β1) γνώσης της Αγγλικής γλώσσαςΕπάρκεια Διδασκαλίας. 
 • Η Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ύστερα απο την Πράξη 2/7-3-2014 του Συμβουλίου Θεμάτων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, χορήγησε Επάρκεια Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας σε κάτοχο του Test of Interactive English (TIE) επιπέδου C2. Έτσι το ΤΙΕ εκτός του ότι είναι το πιο σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας, είναι και το μοναδικό κρατικό Πιστοποιητικό αγγλόφωνης χώρας, που δίνει τη δυνατότητα Επάρκειας Διδασκαλίας.
 • Το Test of Interactive English (TIE) διοργανώνεται από το Accreditation and Co-ordination of English Language Services (ACELS). Το ACELS είναι κυβερνητικός οργανισμός, ο οποίος ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και Επιστήμης της Ιρλανδίας.

12185495_792960497481920_771728906051233560_o

Μαθήματα μέσης εκπαίδευσης για μαθητές Α, Β, και Γ Λυκείου

Το Λύκειο αλλάζει και μαζί με τις αλλαγές αυτές επιβάλλεται ενας καινούργιος σχεδιασμός για να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες των μαθητών. Με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τους υποψήφιους των πανελλαδικών και σύμμαχο την εμπειρία τους τα Φροντιστήρια Παπαδέα  παρέχουν ένα πλήρες προγραμμα σπουδών για κάθε τάξη του Λυκείου.

12182911_792980244146612_4179368687415451234_o
Φροντιστήρια Παπαδέα

Περιστέρι
Σαρανταπόρου 54, Περιστέρι
2105750055

Αιγάλεω
Θηβών 399, Αιγάλεω
2105909095

Χαϊδάρι
Στρ. Καραϊσκάκη 3,Χαϊδάρι
2105812555

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους 3 αναγνώστες που θα κερδίσουν μαθήματα Πληροφορικής για τις 3 ενότητες Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων ,Επεξεργασία Κειμένου και  Υπολογιστικά Φύλλα, προετοιμασία αγγλικών πρόγραμμα ΤΙΕ και διμηνιαία μαθήματα μέσης εκπαίδευσης για τις τάξεις του Λυκείου προσφορά των Φροντιστηρίων Παπαδέα. Δηλώστε στη φόρμα δίπλα από το όνομα σας και ποιο πακέτο μαθημάτων θέλετε να κερδίσετε (Πληροφορική / Αγγλικά / Μαθήματα Λυκείου)

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 αναγνώστες που θα κερδίσουν μαθήματα Πληροφορικής για τις 3 ενότητες Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων Επεξεργασία Κειμένου Υπολογιστικά Φύλλα, προετοιμασία αγγλικών πρόγραμμα ΤΙΕ και διμηνιαία μαθήματα μέσης εκπαίδευσης για τις τάξεις του Λυκείου προσφορά των Φροντιστηρίων Παπαδέα. Δηλώστε στη φόρμα δίπλα από το όνομα σας και ποιο πακέτο μαθημάτων θέλετε να κερδίσετε (Πληροφορική / Αγγλικά / Μαθήματα Λυκείου)
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 112 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Για τα μαθήματα πληροφορικής:

Nίκη Σπυριδάκου

Για την προετοιμασία αγγλικών πρόγραμμα ΤΙΕ

Κωνσταντίνα Μουρίκη

Για τα διμηνιαία μαθήματα μέσης εκπαίδευσης για τις τάξεις του Λυκείου

Ελένη Μπαμπλέκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.