Τα Φρουτογεμιστά Παπαδοπούλου σού χαρίζουν «δροσερές» εμπειρίες και άλλα πολλά δώρα!

Τα Φρουτογεμιστά Παπαδοπούλου σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στο Μεγάλο Διαγωνισμό και να ζήσεις εμπειρίες περιποίησης, στιλ, γεύσης και διασκέδασης παρέα με τις φίλες σου. Επιπλέον, πολλά άλλα δώρα σε περιμένουν, όπως υπέροχα χειροποίητα κολιέ καθώς και συσκευασίες των αγαπημένων σου Φρουτογεμιστών Παπαδοπούλου.

Πώς θα συμμετάσχεις

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το ειδικό αυτοκόλλητο πάνω στις συσκευασίες των Φρουτογεμιστών Παπαδοπούλου, να σκανάρεις το code με το Facebook Messenger App και να απαντήσεις σε μια σειρά διασκεδαστικών ερωτήσεων οι οποίες θα διαμορφώσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία δώρου για σένα και την παρέα σου.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ για να κερδίσουν πολλά και πλούσια δώρα ή να τα προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

O Μεγάλος Διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου.

Βρες τώρα κι εσύ τις συσκευασίες των αγαπημένων σου Φρουτογεμιστών Παπαδοπούλου με το ειδικό αυτοκόλλητο και γίνε ένας από τους τυχερούς.

Σχετικά με την Ε.Ι Παπαδόπουλος Α.Ε.
Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος βιομηχανία μπισκότων και ειδών διατροφής, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως: Πτι -Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τις Φρυγανιές, τα Κριτσίνα και τα Παξιμάδια. Διαθέτει ακόμα στην αγορά, τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ το 2013 εισήλθε στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό και πρόσφατα με την Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο σιτάρι. Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες και στις 5 ηπείρους με αιχμή του δόρατος τα Caprice. Η εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις και κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων, καθώς από το 1922 μένει πιστή στις αξίες της: Ποιότητα, Καινοτομία και Σεβασμός στον καταναλωτή. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας, περισσότερα στοιχεία για τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο: http://papadopoulou.gr/wp-content/uploads/2014/11/ekthesi-2013.pdf