Αρχική InfoTeens Style Τα φθαρμένα σου Converse είναι ό,τι πιο trendy

Τα φθαρμένα σου Converse είναι ό,τι πιο trendy

ALL-STAR

Τα αγαπημένα σου Starάκια, που ποτέ δεν πετάς, ακόμη κι αν φθαρούν, με το νέο τους motto σε προκαλούν να δείξεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Τα παπούτσια-σύμβολο της διάθεσής σου για ζωή από τη στιγμή που θα τα πρωτοφορέσεις γίνονται εκφραστής κάθε βιώματός σου, κάθε ξεχωριστής εμπειρίας σου και όσο φθείρονται τόσα περισσότερα έχουν να πουν για σένα.

542441_479057558807224_110377031_n

Το “Get Dirty” συμβολίζει το δημιουργικό πνεύμα στην πιο επιθετική και αφοσιωμένη του μορφή. Αυτή η καμπάνια έρχεται να δώσει πνοή στο concept “Sneakers Get Dirty” και τη συλλογή Well Worn.
Για την Άνοιξη 2013 και με τη συλλογή Well Worn, η Converse στρέφεται δυναμικά στον vintage χαρακτήρα της και παρουσιάζει μια ευρεία χρωματική γκάμα των Chuck Taylor με “ξεπλυμένο” καμβά που προσδίδει στο παπούτσι το εφέ του “παλιού και φθαρμένου”. Η συλλογή Well Worn παρουσιάζει μια σειρά των Chuck Taylor All Stars, που έχει υποστεί ειδικές επεξεργασίες για να αποκτήσει το τέλειο “φθαρμένο” look. Ένα αποτέλεσμα που αποπνέει άνεση, ιστορία και χαρακτήρα προσδίδοντας μια χαλαρή καλοκαιρινή αίσθηση. Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό για αυτόν που το φοράει! Κάθε σημάδι, κάθε γρατζουνιά και λεκές αποτελεί σφραγίδα αυθεντικότητας και ανάμνηση κάθε στιγμής που ενήργησε με δυναμισμό.

73352_473413999371580_2136696115_n


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.