Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Τα Γλύκαμαγειρεματα πάνε κατασκήνωση

Τα Γλύκαμαγειρεματα πάνε κατασκήνωση

glykamageiremata

Όλοι τα γνωρίζετε και τα αγαπάτε. Μιλάμε για τα Γλύκαμαγειρέματα, που φέτος αποφάσισαν να μας πάνε κατασκήνωση, και τι κατασκήνωση. Στα Λεχαινά Ηλείας και συγκεκριμένα στην πιο "πράσινη", οικολογική κατασκήνωση της χώρας, το Green Camp.

Εκε'ι, στις 27, 28, 29 και 30 Ιουνίου στην φοράμε ποδιές, σκούφους και μαγειρεύουμε με τη Φανή Μπατσινοπούλου υπεύθυνη παιδικής μαγειρικής δραστηριότητας (μαγειρική επίβλεψη στο junior master chef).

Θα ζυμώσουμε, θα ανακατέψουμε, θα ψήσουμε, θα στολίσουμε και την Κυριακή 30 Ιουνίου στο επισκεπτήριο θα κεράσουμε τους γονείς τα μαγειρέματά μας!!!!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.