Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα Hot Wheels αναπτύσσουν ταχύτητα στα καταστήματα Zara!

Τα Hot Wheels αναπτύσσουν ταχύτητα στα καταστήματα Zara!

T-SHIRT HOT WEELS BLAU MARIΑυτή την άνοιξη, η Mattel ενισχύει τη συνεργασία της με τον όμιλο Zara μέσω της νέας συλλογής παιδικών ρούχων για αγόρια. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν οι συνεργασίες με τα brands Barbie και Monster High, έρχεται η συνεργασία με το brand Hot Wheels που αγάπησαν όλα τα αγόρια!

T-SHIRT HOT WEELS BLANCA

Αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά αυτοκίνητα Hot Wheels και ρετρό γραφικά, η συλλογή επιχειρεί να επικοινωνήσει τη δυναμική προσωπικότητα του brand και να ενθαρρύνει τους μικρούς φίλους να ξεπεράσουν τον εαυτό τους με… «τέρμα τα γκάζια!» Με στόχο την αλληλεπίδραση με τους φίλους των Hot Wheels, η συνεργασία θα ενισχυθεί με δυναμική παρουσία σε πολλαπλές πλατφόρμες, δημιουργώντας έτσι buzz και συζητήσεις στα social media των Hot Wheels.

T-SHIRT HOT WEELS GROGA


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.