- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

«Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα» σε podcast από το Θέατρο Τέχνης!

«Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα» σε podcast από το Θέατρο Τέχνης!

Λειτούργησε άριστα στην καραντίνα και η ζήτηση συνεχίστηκε και μετά: Το Θέατρο Τέχνης [2] Καρόλου Κουν εγκαινιάζει τη φετινή σεζόν ΚΑΙ με ψηφιακό ρεπερτόριο! Με ένα νέο έργο για παιδιά σε audio εκδοχή και δύο νέα ψηφιακά έργα που διακρίθηκαν μέσα από διαγωνισμό, είναι βέβαιο, ότι πολλά θα είναι τα χειμωνιάτικα βράδια που θέλουμε να μείνουμε σπίτι!

«Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα» σε podcast

Το φετινό ψηφιακό ρεπερτόριο εγκαινιάζεται από το πρώτο audio έργο του Θεάτρου Τέχνης για παιδιά «Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα», που είναι πλέον διαθέσιμο σε μορφή podcast στην ιστοσελίδα www.theatro-technis.gr [3]. Πρόκειται για μια audio παραγωγή, που σχεδιάστηκε ειδικά για το ψηφιακό ρεπερτόριο 2021-22. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους ακροατές και βασίζεται σε μια νέα θεατρική διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, στην οποία συμμετέχουν σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα θεατρική διασκευή της Εύας Στυλάντερ με μουσική και στίχους τραγουδιών του Κωνσταντίνου Ευστρατίου, παρουσιάζεται και σε θεατρική εκδοχή, ως πρωτότυπο «μιούζικαλ τσέπης» για παιδιά 5-11 ετών, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ευστρατίου. Η συγκεκριμένη παραγωγή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις συνθήκες της πανδημίας. Μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε σχολεία και σε κάθε είδους χώρους εκτός θεάτρου.

Η θεατρική παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει παραστάσεις στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης από την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12.00. Για την περίοδο των εορτών προβλέπονται επιπλέον παραστάσεις.

Για τα ψηφιακά έργα ενηλίκων δείτε εδώ [4].

Διαβάστε ακόμα:

Παιδικό θέατρο: Οι 10 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε φέτος [5]

Πανικός στην Γλυφάδα: Μαθήτρια κατήγγειλε πως άγνωστος πήγε να την αρπάξει ενώ γύριζε από το σχολείο [6]

Κεραμέως: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσουν τα σχολεία – Οι γονείς ευθύνονται για τα κρούσματα” [7]