Αρχική Πασχαλινά Τα καλαθάκια της Λαμπρής από τα χεράκια των παιδιών

Τα καλαθάκια της Λαμπρής από τα χεράκια των παιδιών

Οι προετοιμασίες για τη πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού ξεκίνησαν. Τι θα λέγατε  φέτος να φτιάχνετε μαζί με τα παιδιά τα καλαθάκια της Λαμπρής που θα πρωταγωνιστήσουν στο εορταστικό τραπέζι; Με λίγα μόλις υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι και με καλή διάθεση μπορείτε να πρωτότυπα διακοσμητικά που θα σας θυμίζουν τις στιγμές οικογενειακής δημιουργικότητας!

Τι θα χρειαστείτε

πλαστικό μπολ από μαρμελάδα

σκοινί διακοσμητικό

κόλλα

Ξεπλύντε καλά το πλαστικό μπολ της μαρμελάδας και αφήστε το να στεγνώσει. Εν συνεχεία παίρνετε το σκοινί και δημιουργείται το χερούλι του καλαθιού, κολλώντας το προσεκτικά όπως δείχνει και η φωτογραφία. Το αφήνετε να στεγνώσει. Συνεχίζεται την κατασκευή κολλώντας το σκοινί περιμετρικά του μπολ καλύπτωντας πλήρως την επιφάνεια. Γεμίστε το καλαθάκι σας με τα διακοσμητικά αυγά και τοποθετήστε το στο τραπέζι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.