Αρχική Νέα Τα «Καλλιτεχνήματα» αναζητούν μικρά ταλέντα για την παιδική χορωδία τους

Τα «Καλλιτεχνήματα» αναζητούν μικρά ταλέντα για την παιδική χορωδία τους

Ο πολιτιστικός οργανισμός «Καλλιτεχνήματα» ανακοινώνει τη διενέργεια ακροάσεων για τη συμπλήρωση μελών των παιδικών χορωδιακών συνόλων «Καλλιτεχνήματα», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017.

Τα χορωδιακά σύνολα θα λάβουν μέρος σε σειρά μουσικών εκδηλώσεων, φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης σε ηχογραφήσεις, ενώ επιλεγμένα μέλη της ομάδας θα συμμετάσχουν σε επικείμενη παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Για το σκοπό αυτό, απευθύνει πρόσκληση προς υποψήφιους χορωδούς ηλικίας από 8 έως 18 ετών. Ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους είναι η ενασχόληση με το τραγούδι ή με κάποιο μουσικό όργανο, τουλάχιστον για ένα έτος. Στους υποψηφίους θα ζητηθεί να εκτελέσουν ένα μουσικό κομμάτι στο όργανο της επιλογής τους ή να τραγουδήσουν ένα έργο ελεύθερης επιλογής.

Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 5:00-7:00 μ.μ. και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:30-11:30 π.μ. στην έδρα των «Καλλιτεχνημάτων» (Ξάνθου 39 Α, Κερατσίνι).

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 210-4002586, 6936-799876 (κα. Μαρία Μιχαλοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια«Καλλιτεχνημάτων»)

Πληροφορίες από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.