Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Τα κοσμήματα που "νικούν" την παιδική κακοποίηση - Μια προσφορά αγάπης στο Σωματείο ΕΛΙΖΑ

Τα κοσμήματα που "νικούν" την παιδική κακοποίηση - Μια προσφορά αγάπης στο Σωματείο ΕΛΙΖΑ

Με μεγάλη μας χαρά παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της αποκλειστικής σειράς κοσμημάτων της διάσημης σχεδιάστριας Ιλεάνας Μακρή, με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2008 και είναι η μόνη εξειδικευμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό της να προστατεύει και να προάγει τα δικαιώματα των παιδιών που έχουν υποστεί, είτε κινδυνεύουν να υποστούν, κακοποίηση ή παραμέληση δίνοντας έμφαση στην προσχολική ηλικία 0 έως 5 ετών. Το ΕΛΙΖΑ δεν λαμβάνει καμία ενίσχυση από κρατική πηγή. Στηρίζεται στη γενναιοδωρία της χρηματοδότησης από ιδιώτες, εταιρίες, οργανισμούς ή ιδρύματα καθώς και από τα έσοδα των εκδηλώσεων που οργανώνει. Το Infokids.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική δράση που έχει ως επίκεντρο τα παιδιά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τόσο ευάλωτη ομάδα παιδιών. Πήγαμε, θαυμάσαμε τα λαμπερά κοσμήματα που διατίθενται για καλό σκοπό και σας τα προτείνουμε ως Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνους που αγαπάτε!

1414671_10153850921144365_1740946175_nΜε στόχο τη στήριξη του Σωματείου, τα πολυκαταστήματα attica και η Ιλεάνα Μακρή ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν στη γνωστοποίηση της σημαντικότητας του έργου του ΕΛΙΖΑ. Η διάσημη σχεδιάστρια δημιουργεί αφιλοκερδώς την αποκλειστική σειρά κοσμημάτων και τα πολυκαταστήματα attica αναλαμβάνουν την πώλησή τους, δωρίζοντας όλα τα κέρδη στο Σωματείο. Η σειρά αποτελείται από ένα κολιέ, δύο βραχιόλια και ένα κρεμαστό, το κόστος των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 20€-45€.

ELIZA_kolie

ELIZA_vraxioliΕμπνευσμένη από το έργο της γνωστής εικαστικού Μαρίνας Καρέλλα, Προέδρου του ΕΛΙΖΑ, όπου ένα κοριτσάκι κρατά στο χέρι του ένα μικρό σπιτάκι για τα κακοποιημένα παιδιά, η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή αποτύπωσε το εικαστικό σε μέταλλο και δημιούργησε τη μοναδική σειρά. Τα κοσμήματα έχουν κατασκευαστεί από μέταλλο σε χρυσό χρώμα και περιλαμβάνουν δύο διαφορετικά σχέδια αλυσίδων, πλαισιώνοντας το μικρό κοριτσάκι που αποτελεί και το παντατίφ της σειράς.

"Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την πρωτοβουλία μας και θα αγαπήσει τα κοσμήματα, στηρίζοντας με τη σειρά του το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η ανάγκη υποστήριξης των παιδιών είναι εξαιρετικά σημαντική", αναφέρει η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή, κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της!

12395471_10153850923019365_968155028_n

Η σειρά διατίθεται αποκλειστικά από τα πολυκαταστήματα attica (Citylink, Golden Hall, Τσιμισκή & Mediterranean Cosmos) από τις 15 Δεκεμβρίου και για 2 μήνες.

screenshot.56

ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού
Ερμού & Χριστοπούλου 2, Αθήνα
Τηλ: 210 3231704
E-mail: info@eliza.org.gr
http://eliza.org.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.