Αρχική Πασχαλινά Τα κουνελοφακελάκια του Πάσχα!

Τα κουνελοφακελάκια του Πάσχα!

Easter-EnvelopesΕλάτε να φτιάξουμε με εύκολο τρόπο τους δικούς μας πασχαλινούς κουνελοφακέλους που θα τους γεμίσουμε με πασχαλινά κεράσματα τα οποία θα προσφέρουμε σε μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

χαρτόνι λευκό
χαρτόνι ροζ
ψαλίδι
μολύβι
κόλλα
συρραπτικό
μαρκαδόροι

Kόβετε το λευκό χαρτόνι σε τετράγωνο σχήμα έχοντας όμως πρώτα σχεδιάσει και τα περίφημα αυτιά του κούνελου. Εν συνεχεία με ένα συρραπτικό ενώνετε προσεκτικά τις άκρες για να σχηματιστεί ο φάκελος, προσέχοντας να αφήσετε το απαραίτητο άνοιγμα για να βάλετε τα κεράσματα.  Με κομμάτια από ροζ χαρτόνι θα φτιάξετε τα μάτια και τα αυτιά όπως δείχνει και η φωτογραφία. Γεμίστε τα κουνελοφακελάκια με λαχταριστά γλυκά του Πάσχα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.