Αρχική InfoBaby Τοκετός Τα κρεβάτια που θα θέλαμε κάθε μαιευτική πτέρυγα να αποκτήσει

Τα κρεβάτια που θα θέλαμε κάθε μαιευτική πτέρυγα να αποκτήσει

Είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Η στιγμή που θα κρατήσει το μωράκι της για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, γνωρίζοντας ότι αρχίζει η πιο πολύτιμη σχέση της ζωής της.

Κι όμως, όπως έχουμε ακούσει από πολλές μανούλες, υπάρχει κάτι που σκιάζει εκείνη τη στιγμή της υπέρτατης ευτυχίας. Το γεγονός ότι σε κάποια ιδιωτικά, ως επί το πλείστον, νοσοκομεία, ο κανονισμός θέλει τα νεογέννητα να παραμένουν μακριά από τη μαμά τους με κάποιες επισκέψεις ολίγων ωρών για τάισμα, δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία της μητέρας και δυσάρεστες εικόνες που τη συνοδεύουν για πολύ καιρό.

Πολλοί είναι οι ειδικοί που πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάξει αυτή η τακτική. Εμείς βρήκαμε στην ιστοσελίδα BellyBelly την παραπάνω καταπληκτική φωτογραφία και αναρωτηθήκαμε γιατί δεν χρησιμοποιείται αυτό το κρεβάτι παγκοσμίως.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.