Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Τα λουλούδια θέλουν τη λάμπα τους!

Τα λουλούδια θέλουν τη λάμπα τους!

diakosmisi-me-lampes-fotism-esoteriki-polaroid Η λάμπα κάηκε και την αλλάξατε. Πριν την πετάξετε, ελάτε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να την μεταποιήσετε και να την επαναχρησιμοποιήσετε ως design βάζο!

Θα χρειαστείτε:

παλιές χρησιμοποιημένες λάμπες
γάντια
κλωστή ή σχοινάκι
σύρμα
πένσα

lamb-vase-1Φορέστε τα γάντια για προστασία, κρατήστε προσεχτικά τη λάμπα και ξεκολλήστε την ασημένιο περίβλημα που έχει στη βάση. Με αργές κινήσεις και με την βοήθεια της πένσας σπάστε το κάτω μαύρο μέρος, για να αφαιρέσετε τον λαμπτήρα από μέσα. Αφού αφαιρέσετε το εσωτερικό της λάμπας, ξεπλύνετέ την με νερό, ώστε να μη μείνει κανένα γυαλάκι μέσα. Τυλίξτε το μεταλλικό μέρος της λάμπας πολύ σφιχτά, με το σχοινάκι ή την κλωστή και συνδέστε δύο μικρά μεταλλικά κρικάκια σε αυτό, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε την αλυσίδα και να κρεμάσετε τη λάμπα όπου επιθυμείτε. Αν δε θέλετε να την κρεμάσετε,  απλά στερεώστε τη λάμπα-βάζο σε μια βάση.

1017401_522220704551230_7525106495525636149_n

ΒΑΖΟ5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.