Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τα μαλλιά σας είναι άτονα; Χρησιμοποιήστε το νέο Timotei με Goji Berry

Τα μαλλιά σας είναι άτονα; Χρησιμοποιήστε το νέο Timotei με Goji Berry

Timotei

Η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά. Και αυτό ακριβώς πρεσβεύει το Timotei, το οποίο έχει σκοπό να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, που θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά σε βάθος.

ΤΙΜΟΤΕΙ-ΛΑΜΨΗΖΩΝΤΑΝΙΑ_Spray-129x360
Η Ελαΐς Unilever Hellas λανσάρει τη νέα σειρά Timotei Λάμψη & Ζωντάνια για λεπτά και άτονα μαλλιά με εκχύλισμα από Goji Berry, που αναζωογονεί την τρίχα, αναδεικνύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Η σύνθεση του Timotei Λάμψη & Ζωντάνια, με πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες εκχύλισμα από Organic Goji Berry, χαρίζει φυσικό όγκο, θρέψη και φροντίδα στα θαμπά μαλλιά, τα φροντίζει σε όλο τους το μήκος και δεν τα βαραίνει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.