Αρχική InfoMommy Σχέσεις Τα "Μαθήματα Ζωής" μας βοηθούν να διαχειριστούμε το πένθος και την απώλεια αγαπημένων προσώπων

Τα "Μαθήματα Ζωής" μας βοηθούν να διαχειριστούμε το πένθος και την απώλεια αγαπημένων προσώπων

7909_mathimata_zoisΤα «Μαθήματα Ζωής» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που φιλοδοξεί να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε αποτελεσματικά το πένθος και την απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Πρόκειται για μια κατάσταση που λίγο έως πολύ όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας κάποια στιγμή λόγω συνθηκών. Τα «Μαθήματα Ζωής» θέλουν να μας θυμίσουν πόσο ζωτικής σημασίας είναι το να εκφράζουμε -ενήλικες και παιδιά - το πένθος μας, και πόσο καταστροφικό και επικίνδυνο είναι όταν δεν το κάνουμε.

Όπως γράφει και η Kubler-Ross, συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου το οποίο ενέπνευσε τους δημιουργούς της ομάδας ,«Τα μαθήματα αυτά είναι οι ύστατες αλήθειες γύρω από τη ζωή μας• είναι τα μυστικά της ίδιας της ζωής. Θέλησα να γράψω ένα ακόμη βιβλίο, όχι για το θάνατο και την πορεία προς αυτόν, αλλά για τη ζωή και τις διαδρομές της.»

Εάν λοιπόν κι εσείς βιώνετε μια ανάλογη συναισθηματική κατάσταση και χρειάζεστε εσείς ή τα ανήλικα και έφηβα παιδιά, κάποιον να σας ακούσει και να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα τότε αξίζει να απευθυνθείτε  στα «Μαθήματα Ζωής», που σας εξασφαλίζουν τα κατάλληλα εχέγγυα ώστε να βοηθηθείτε   αποτελεσματικά.

Όσοι θέλετε να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια, τις ημερίδες και την πορεία των "Μαθημάτων Ζωής" στείλτε ένα email εγγραφής εδώ:  mathimata_zois@yahoo.gr

Όλες οι δράσεις  είναι δωρεάν και δεν υπάρχει καμία φανερή ή κρυφή χρέωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.