Αρχική Προτάσεις Αγοράς Tα M&M’S το 'σκασαν και… καταζητούνται!

Tα M&M’S το 'σκασαν και… καταζητούνται!

m&m's Wanted

Tα M&M’S το ΄σκασαν και… καταζητούνται! Γιατί;

Ο Κόκκινος  για προκλητική, άσεμνη γεύση και ο Κίτρινος για κατοχή του πιο τραγανού φιστικιού! Όποιος τους ανακαλύψει, μπορεί να κερδίσει έως 10.000 ευρώ! Μάλλον το κίνητρο είναι αρκετό για να... φάμε τον κόσμο όλο!

«Wanted»! Με αυτό τον τίτλο και τη fun ιδέα ότι o Κόκκινος και ο Κίτρινος καταζητούνται για την προκλητική τους γεύση, τα M&M’S® ξεδιπλώνουν τη νέα τους προωθητική ενέργεια! Τα βήματα είναι απλά και η αναζήτηση απολαυστική!  Βρείτε τον κωδικό στις προωθητικές συσκευασίες M&M’S®, πληκτρολογήστε τον www.m-ms.gr, και διεκδικήστε έως 10.000 € και άλλα μοναδικά δώρα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.