Τα μοντέρνα μαγιό της Bershka

W2_020_012_low
Αυτό το καλοκαίρι, οι διακοπές θα έχουν ένα extra: την κολεξιόν μαγιό της Bershka. Έμφαση δίνεται στο μπικίνι, αν και τα ολόσωμα μαγιό διεκδικούν μερίδιο, σε κλασικό και vintage σχεδιασμό.

Τα top των μπικίνι είναι τρίγωνα ή bandeau, με ή χωρίς τιράντες, ενώ το κάτω μέρος είναι πιο γεμάτο από το συνηθισμένο. Τα μεσαίου μεγέθους είναι η καλύτερη επιλογή! Τα strapless ολόσωμα μαγιό κλέβουν την παράσταση, με βασικό πρωταγωνιστή το κλασικό μαύρο με κοψίματα στη μέση και την πλάτη.

W2_050_074_low
Όλες οι επιλογές περιλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως φρου-φρου, κρόσσια, δεσίματα, τόσο στα μπικίνι όσο και τα ολόσωμα. Η κολεξιόν δημιουργεί την αίσθηση των καλιφορνέζικων παραλιών και η μουσική των Beach Boys. Φοίνικες, τροπικά λουλούδια και έντονα χρώματα. Είναι έκδηλη η αίσθηση της πολυτέλειας και της κομψότητας, μέσα από μεταλλικές λεπτομέρειες, κοψίματα και animal prints, που θυμίζουν τα κορίτσια του ’70, ντυμένα σε χρυσαφιά χρώματα, με μεγάλα γυαλιά και καπέλα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, δίπλα στην πισίνα.
W2_090_090_low
Για μια ακόμα φορά, ο Henrik Purienne θα φωτογραφίσει το lookbook της κολεξιόν, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα και στο online www.bershka.com.