Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα μωρά βλέπουν... όνειρα γλυκά με το Μουσικό Περιστρεφόμενο με Αρκουδάκια!

Τα μωρά βλέπουν... όνειρα γλυκά με το Μουσικό Περιστρεφόμενο με Αρκουδάκια!

Από τις μεγαλύτερες ανησυχίες κάθε νέου γονέα είναι να καταφέρει το νεογέννητο να κοιμηθεί. Σημαντικός αρωγός σε αυτές τις πρώτες στιγμές με το μωράκι σας είναι φυσικά η Fisher-Price με το Περιστρεφόμενο με Αρκουδάκια που χαλαρώνει και αποκοιμίζει το μωρό στο λεπτό!

ProjectionMobile-800x600-3Τρία μαλακά αρκουδάκια περιστρέφονται και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ηρεμίας που έχει ανάγκη το μωράκι σας. Ενώ τα αρκουδάκια στριφογυρίζουν, φωτεινά αστεράκια προβάλλονται στο ταβάνι και στους τοίχους, περικυκλώνοντας το μωρό με εικόνες που αναπτύσσουν την όρασή του. Διαθέτει 3 διαφορετικές λειτουργίες ήχου για έως και 30 λεπτά μουσική και ήχους της φύσης.

Το χειριστήριο είναι σχεδιασμένο για να κρεμιέται από το πόμολο της πόρτας, ώστε να μπορείτε να το ενεργοποιήσετε όποτε θέλετε χωρίς να ενοχλήσετε το μωρό. Όταν το μωρό μεγαλώσει και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πλέον ως περιστρεφόμενο, μετατρέπεται σε προβολέα που μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα έπιπλο ή στο καρότσι για τις βόλτες σας.

Πάρτε το μαζί σας παντού!

ProjectionMobile-800x600-2Χαρακτηριστικά:

Με τρεις διαφορετικές λειτουργίες ήχου για έως και 30 λεπτά μουσική και ήχους της φύσης

Τρία μαλακά και γλυκά αρκουδάκια που βοηθούν το μωρό να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί

Τηλεχειριστήριο που ενεργοποιεί το περιστρεφόμενο, προβολή με φωτεινά αστεράκια και ήχους διάρκειας έως και 30 λεπτών

Για νεογέννητα, βρέφη και μωρά έως και 5 μηνών χρησιμοποιείται ως μουσικό περιστρεφόμενο

Για μωρά 5+ μηνών χρησιμοποιείται ως προβολέας με αστεράκια και τοποθετείται στο κομοδίνο του, ενώ το πάνω μέρος με τα κρεμαστά αρκουδάκια μπορεί να προσαρμοστεί στο καρότσι του

fisher-price-logo


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.