Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα μωράκια αναπτύσσονται παρέα με την εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών "Παίζω & Μαθαίνω" της Fisher-Price!

Τα μωράκια αναπτύσσονται παρέα με την εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών "Παίζω & Μαθαίνω" της Fisher-Price!

Η χαρά σας είναι απερίγραπτη όταν το μωρό σας σκέφτεται και λέει τις πρώτες του λεξούλες! Η Fisher-Price ακολουθεί την ανάπτυξή του και του προσφέρει εκπαιδευτικά παιχνίδια που μιλάνε ελληνικά!

Όλα τα προϊόντα της εκπαιδευτικής σειράς Παίζω & Μαθαίνω βοηθούν το μικρό σας να μάθει γράμματα, αριθμούς, χρώματα, αντίθετα και άλλα πολλά, μέσα από χαρούμενα τραγουδάκια και φράσεις στα ελληνικά! Το μωρό σας έρχεται σε επαφή με την έννοια της δράσης-αντίδρασης και κάθε του προσπάθεια επιβραβεύεται με διασκεδαστική μουσική και ζωηρά φωτάκια!

Όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της σειράς Παίζω & Μαθαίνω θα τα βρείτε στα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.

FP-LnL-Kareklitsa

Εκπαιδευτική καρέκλα Fisher-Price

Η «μαγική θεσούλα» καταλαβαίνει πότε το μωρό κάθεται και πότε σηκώνεται και το επιβραβεύει με χαρούμενα εκπαιδευτικά τραγουδάκια στα Ελληνικά! Το μικρό σας μπορεί να πατήσει τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ και να γυρίσει τις σελίδες του βιβλίου και να μάθει γράμματα, αριθμούς, σχήματα, αντίθετα, απλές λέξεις και φράσεις. Η θεσούλα ανεβαίνει και αποκαλύπτει πολλές εκπλήξεις! Η καρεκλίτσα έχει τεχνολογία Smart Stages™ – το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει. Κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και η τεχνολογία Smart Stages™ σας βοηθάει να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο!

FP-LnL-Laptop

Εκπαιδευτικό laptop Fisher-Price

Το μωρό σας πατάει τα πλήκτρα και ακούει εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους. Με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνει γράμματα, αριθμούς, χρώματα και τόσα άλλα! Ανοίξτε και κλείστε το κάλυμμα της οθόνης για να ακούσετε αντίθετα! Μια οθόνη LED δείχνει γράμματα, σχήματα & αριθμούς! Με κομψό σχεδιασμό και λαβή για εύκολη μεταφορά! Το laptop έχει τεχνολογία Smart Stages™ – το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει.

FP-LnL-ScooterΕκπαιδευτικό Scooter Fisher-Price

Το Εκπαιδευτικό Scooter Smart Stages™ αναπτύσσει τις κινητικές ικανότητες του μωρού. Όταν το μωρό προχωράει με το σκούτερ επιβραβεύεται με χαρούμενες φράσεις, ήχους και μελωδίες. Πατώντας την κόρνα ακούγονται τραγούδια και ήχοι, ενώ πατώντας τα 3 κουμπιά στο ταμπλό, μαθαίνει αριθμούς, σχήματα, αντίθετα και άλλα πολλά! Με ειδικό κλειδί για ακόμη περισσότερο παιχνίδι! Με 3 διαφορετικά επίπεδα παιχνιδιού το scooter προσφέρει απίθανη διασκέδαση στα παιδιά νηπιακής ηλικίας! Χάρη στην τεχνολογία Smart Stages™ αλλάζει το εκπαιδευτικό περιεχόμενο καθώς μεγαλώνει το μωρό.

FP-LnL-SkilakiaΕκπαιδευτικά Σκυλάκια Fisher-Price

Ακόμα πιο μαλακό, το αγαπημένο φιλαράκι του μωρού ανταποκρίνεται σε κάθε άγγιγμα με εκπαιδευτικά τραγουδάκια και φρασούλες – τώρα, όμως, έχει τεχνολογία Smart Stages™. Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει, καθώς το μωρό μεγαλώνει! Με πάρα πολλά εκπαιδευτικά τραγούδια, φράσεις και ήχους. Με 3 επίπεδα παιχνιδιού - απλά ρυθμίστε το διακόπτη στο επιθυμητό επίπεδο. Η φωτεινή καρδούλα "χορεύει" στο ρυθμό της μουσικής!

FP-LnL-TabletΕκπαιδευτικό Tablet Fisher-Price

Το Tablet έχει τεχνολογία Smart Stages™ - το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει, καθώς το μωρό μεγαλώνει! Τρία διαφορετικά επίπεδα παιχνιδιού με τραγούδια, φράσεις και ήχους που αλλάζουν πολύ απλά. Το μωρό πατάει ένα από τα 28 κουμπιά "app" και ενεργοποιεί ήχους και μουσική. Ταυτόχρονα μαθαίνει γράμματα, πρώτες λέξεις, ζωάκια και άλλα. Το Tablet διαθέτει ένα φωτεινό πλαίσιο για ακόμα περισσότερη διασκέδαση!

FP-LnL-TrapezakiΕκπαιδευτικό Τραπέζι Fisher-Price

Το μωρό μαθαίνει γράμματα, αριθμούς, αρίθμηση, ζωάκια, αντίθετα και άλλα πολλά μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και τραγουδάκια. Με 4 χαρούμενες δραστηριότητες (υπολογιστής, τηλέφωνο, βιβλίο & πιανάκι) που ενθαρρύνουν το μωρό να σταθεί όρθιο, να περπατήσει και να ενισχύσει τις κινητικές του ικανότητες.

screenshot.52


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.