Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα μωράκια μαθαίνουν τη χαρά του παιχνιδιού με τη Baby Clementoni!

Τα μωράκια μαθαίνουν τη χαρά του παιχνιδιού με τη Baby Clementoni!

Λάκης ΑλογάκηςΤο παιχνίδι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των παιδιών, καθώς μέσα από αυτό μαθαίνουν και εξερευνούν το περιβάλλον γύρω τους. Για εκείνα είναι σημαντικό να διασκεδάζουν, ενώ εσείς γνωρίζετε ότι το παιχνίδι τους πρέπει ταυτόχρονα να τα φέρνει σε επαφή με καινούργιες εμπειρίες, να είναι εκπαιδευτικής σημασίας και να αναπτύσσει τις ικανότητες, τις αισθήσεις και τη δημιουργικότητά τους.

Η ολοκληρωμένη σειρά παιχνιδιών Baby Clementoni προσφέρει στα παιδιά σας όλα όσα αναζητάτε, προκειμένου να περνούν το χρόνο τους ποιοτικά, ενώ σας βοηθά να αλληλεπιδράτε μαζί τους. Από τη βρεφική ηλικία μέχρι τα πρώτα χρόνια της ζωής του, η σειρά Baby Clementoni σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, αλλά και στην προσωπικότητα του παιδιού σας.

Τα διαδραστικά παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni ευνοούν την ανάπτυξη των ικανοτήτων και των αισθήσεων του παιδιού σας. Ο καινοτόμος σχεδιασμός, τα χρώματα και οι ήχοι, οι ανάγλυφες επιφάνειες και τα μη τοξικά, ανθεκτικά υλικά χαρακτηρίζουν όλα τα παιχνίδια της σειράς.

ΡαλάκηςΟ Σάκης Ραλάκης είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο, αγωνιστικό αυτοκίνητο πολλαπλών λειτουργιών, που ευνοεί την κινητική δραστηριότητα και την αντίληψη του χώρου, ενώ το παιδί σας διασκεδάζει μαθαίνοντας τους αριθμούς και παίζοντας με το τηλεχειριστήριο. Ο Λάκης Αλογάκης χρησιμοποιείται ως κουνιστό άλογο και αργότερα ως στράτα, και μεταδίδει στο παιδί γνωστικές, αισθητηριακές και συναισθηματικές αξίες. Στη χαίτη του υπάρχει κέντρο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με διαδραστικά κουμπιά, ενώ η προτροπή «Αγκάλιασέ με» ενθαρρύνει το παιδί να το αγκαλιάσει και να το φροντίσει.

ΓκολάκιαςΟ Γκολάκιας, η εστία ποδοσφαίρου πολλαπλών δραστηριοτήτων, βοηθάει τον μικρό ποδοσφαιριστή σας, μέσω των διαδραστικών κουμπιών του, να μάθει αριθμούς, λέξεις και τραγουδάκια στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ διασκεδάζει με τους αστείους ήχους. Η Μαμά Πιγκουίνα κουνάει το στόμα, τα μάτια και τα φτερά της, ενώ ο μικρός Πικού κρύβεται μέσα στο αυγουλάκι του και πετάγεται έξω όταν πατήσετε την καρδιά της! Μαζί μαθαίνουν στο παιδί σας τραγουδάκια για τα γράμματα και τα ζώα, να αγκαλιάζει και να δίνει φιλιά!

ΠιγκουίναΤα εργαλεία της σειράς Baby Clementoni, κατασκευασμένα από μαλακά υλικά για απόλυτη ασφάλεια, προτρέπουν το παιδί σας, από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής του, να δραστηριοποιηθεί, αναπτύσσοντας τις κινητικές τους ικανότητες. Ο Γιάννης το Τρυπάνι έχει μύτη που γυρίζει πραγματικά για τα μικρά του μαστορέματα, διδάσκει τα πρώτα γράμματα ενώ το παιδί σας διασκεδάζει με τους ήχους και τα φώτα! Το Μαράκι το Πιστολάκι θα το βοηθήσει να μάθει τους πρώτους αριθμούς και όταν πατήσει τη λαβή θα βγει πραγματικός αέρας! Με τον Άκη το Σφυράκι θα μάθει αριθμούς, λέξεις, ποιηματάκια και τραγουδάκια χάρη στο κουμπί που υπάρχει στη λαβή του, ενώ η Ρούλα η Καθρεφτούλα μέσω των κουμπιών, των χαρούμενων ήχων και φώτων, θα διδάξει τα πρώτα γράμματα και τα μέρη του προσώπου.

Σφυράκης

Πιστολάκη

Με τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, το μωρό σας θα ξεκινήσει τις κατασκευές του με το μαλακό, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά από 6 έως 18 μηνών. Θα λατρέψει τα πανέμορφά τους χρώματα, ενώ εσείς θα νιώθετε απόλυτα ασφαλείς, διότι εκτός από μαλακά και ευλύγιστα, είναι μη τοξικά και μπορούν να πλένονται πολλές φορές χωρίς να χαλάνε! Τα τουβλάκια Clemmy ευνοούν την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας, και το παιδί σας θα διασκεδάσει ατελείωτες ώρες, ενώ ταυτόχρονα εσείς θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε μαζί του φτιάχνοντας ευφάνταστες κατασκευές και ιστορίες!

ClemmyΣτη σειρά Baby Clementoni, θα βρείτε παιχνίδια για κάθε ηλικία σύμφωνα με τις ανάγκες και την προσωπικότητα του παιδιού σας, ενώ θα είστε πάντα βέβαιοι ότι το παιχνίδι τους συνδυάζει διασκέδαση, γνώση και ασφάλεια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.