Τα μωράκια «Παίζουν & Μαθαίνουν» με την εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών της Fisher-Price!

photo3Για το μωράκι σας κάθε στιγμή είναι και μία ευκαιρία να μάθει κάτι καινούριο μέσα από καθημερινές ανακαλύψεις!

Η χαρά σας είναι απερίγραπτη όταν σκέφτεται και λέει τις πρώτες του λεξούλες! Η Fisher-Price ακολουθεί την ανάπτυξή του και του προσφέρει εκπαιδευτικά παιχνίδια που μιλάνε ελληνικά!

Όλα τα προϊόντα της εκπαιδευτικής σειράς Παίζω & Μαθαίνω βοηθούν το μικρό σας να μάθει γράμματα, αριθμούς, χρώματα, αντίθετα και άλλα πολλά, μέσα από χαρούμενα τραγουδάκια και φράσεις στα ελληνικά! Το μωρό σας έρχεται σε επαφή με την έννοια της δράσης-αντίδρασης και κάθε του προσπάθεια επιβραβεύεται με διασκεδαστική μουσική και ζωηρά φωτάκια!

Εκπαίδευση Παντού!

Στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, στο σαλόνι, στον κήπο. Το μωρό μαθαίνει κάτι καινούριο όπου κι αν βρίσκεται. Περιτριγυρισμένο από εικόνες, ήχους και γνώριμα αντικείμενα, χάρη στην περιέργειά του και τη δική σας βοήθεια, το μωρό θα μάθει μέσα από καθημερινές εμπειρίες και φυσικά μέσα από το παιχνίδι!

aCGH61-CGH61Εκπαιδευτικό laptop Fisher-Price

Τώρα τα μικρά σας μπορούν να έχουν το δικό τους laptop, ίδιο με αυτό του μπαμπά και της μαμάς! Το μωρό σας πατάει τα πλήκτρα και ακούει εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους. Με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνει γράμματα, αριθμούς, χρώματα και τόσα άλλα! Ανοίξτε και κλείστε το κάλυμμα της οθόνης για να ακούσετε αντίθετα! Μια οθόνη LED δείχνει γράμματα, σχήματα & αριθμούς! Με κομψό σχεδιασμό και λαβή για εύκολη μεταφορά!

Το laptop έχει τεχνολογία Smart Stages™ – το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει. Κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και η τεχνολογία Smart Stages™ σας βοηθάει να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο! Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι σε κάθε επίπεδο!

6+ μηνών

photo2Εκπαιδευτική καρεκλίτσα Fisher-Price

Νέα εκπαιδευτική καρεκλίτσα Fisher-Price. Η «μαγική θεσούλα» καταλαβαίνει πότε το μωρό κάθεται και πότε σηκώνεται και το επιβραβεύει με χαρούμενα εκπαιδευτικά τραγουδάκια στα Ελληνικά! Το μικρό σας μπορεί να πατήσει τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ και να γυρίσει τις σελίδες του βιβλίου και να μάθει γράμματα, αριθμούς, σχήματα, αντίθετα, απλές λέξεις και φράσεις. Η θεσούλα ανεβαίνει και αποκαλύπτει πολλές εκπλήξεις!

Η καρεκλίτσα έχει τεχνολογία Smart Stages™ – το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει. Κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και η τεχνολογία Smart Stages™ σας βοηθάει να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο! Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι σε κάθε επίπεδο!

6+ μηνών

photo1Εκπαιδευτικό σκυλάκι Fisher-Price

Τρυφερό και ομιλητικό σκυλάκι με φωτεινή καρδούλα. Μαθαίνει στο μικρό σας τα μέρη του σώματος και το αλφάβητο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Τραγουδάει 10 διαφορετικά τραγούδια στα ελληνικά.

Όταν το μωρό σας παίζει με το σκυλάκι αναπτύσσει τις λεπτές κινήσεις του, ενώ η φωτεινή καρδούλα του ενισχύει την όραση του μικρού σας. Τα τραγουδάκια στα ελληνικά το βοηθούν να βελτιώσει τις γλωσσικές του ικανότητες, ενώ φώτα και τραγουδάκια ενεργοποιούν τις αισθήσεις του μικρού σας.

Το γλυκό και μαλακό σκυλάκι βοηθάει το παιδί σας να μάθει τα γράμματα, τους αριθμούς, τα χρώματα, τα μέρη του σώματος και τόσα άλλα μέσα από εκπαιδευτικά τραγουδάκια και διασκεδαστικές δραστηριότητες!

Διαθέσιμο και σε ροζ για τα μικρά σας κοριτσάκια!

6+ μηνών