Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα μπουμπουκάκια ετοιμάζονται για νέα μαγειρέματα αφιερωμένα στη γιορτή του πατέρα (16/6)

Τα μπουμπουκάκια ετοιμάζονται για νέα μαγειρέματα αφιερωμένα στη γιορτή του πατέρα (16/6)

227Ένα πολύ ξεχωριστό μάθημα μαγειρικής αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα γιορτής του πατέρα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 και ώρα 5.30 το απόγευμα στο χώρο της Ακαδημίας «Μπουμπουκάκια».

Το μάθημα αυτό, όπως και άλλα που έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό, αποτελεί μια μαγειρική δράση, που διοργανώνει το σχολείο σε συνεργασία με την ομάδα της Μama's Τaper, η οποία ειδικεύεται σε εκδηλώσεις παιδιών με αντικείμενο τη μαγειρική.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Μama's Τaper θα μιλήσει αρχικά στα παιδιά για τη Παγκόσμια Ημέρα γιορτής του πατέρα, του γεννήτορα, τροφού και παιδαγωγού, που δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο παιδί του για να μεγαλώσει σωστά, ενώ στη συνέχεια θα τους δώσει την ευκαιρία να πειραματιστούν μαγειρικά, φτιάχνοντας γραβατούλες με ψωμάκια, μπαλίτσες και πολλά άλλα!!!

Διάρκεια: 2ώρες (5.30-7.30)

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν και μαθητές που δεν φοιτούν στο σχολείο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο: 2310. 34 34 01

Kόστος συμμετοχής: 5 ευρώ ανά παιδί.

Ακαδημία «Μπουμπουκάκια»
Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο
Ανοίξεως 49, Πανόραμα -Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες-Τηλ: 2310.34.34.01
www.bouboukakiaacademy.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.