Αρχική InfoMommy Συμβουλές Τα μυστικά για να μην αποκτήσετε ποτέ ραγάδες στο σώμα σας

Τα μυστικά για να μην αποκτήσετε ποτέ ραγάδες στο σώμα σας

Stretch-Marks-Stretch-Marks-Naturally-Remove-Stretch-Marks-White-Stretch-Marks-Stretch-Marks-Removal-Stretch-Marks-Pregnancy-Stretchmarks-During-Pregnancy-Pregnancy-Stretch-Marks

Οι ραγάδες είναι μία δυσάρεστη μορφή ατροφικής ουλής που δημιουργείται εξαιτίας της απότομης και έντονης διάτασης του δέρματος.

Προκειμένου να μην τις αντικρύσετε ποτέ στο σώμα σας θα πρέπει ν’ αποφεύγετε όσο είναι εφικτό τις αυξομειώσεις στο βάρος σας, να ενυδατώνετε σωστά τον οργανισμό σας πίνοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. και να χρησιμοποιείτε μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος καθημερινά.

Ειδικά αν το δέρμα σας είναι υπερβολικά αφυδατωμένο, επιλέξτε κάποιο προϊόν με ιδιαίτερα πλούσια υφή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.