Αρχική InfoMommy Συμβουλές Τα μυστικά της γιαγιάς: Tips για δύσκολους λεκέδες!

Τα μυστικά της γιαγιάς: Tips για δύσκολους λεκέδες!

Τα μυστικά της γιαγιάς, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα! Ας δούμε τι "γιατροσόφια" μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα!

Σκουριά: Τρίψτε με μίγμα από χυμό λεμονιού και αλάτι. Αφήστε 1 ώρα. Πλύντε με απορρυπαντικό. Εάν χρειασθεί, δοκιμάστε με ειδικό προϊόν απομακρύνσεως λεκέδων σκουριάς, το οποία θα βρείτε σε super markets.

Σοκολάτα: Ξύστε και μετά σκουπίστε με σφουγγάρι εμποτισμένο σε ζεστό νερό και σαπούνι. Εάν ο λεκές επιμείνει, ρίξτε λίγη σκόνη βόρακα επάνω στον λεκέ και ξεπλύνατε με ζεστό νερό.

Στυλό διαρκείας-Μαρκαδόρος: Τοποθετήστε απορροφητικό χαρτί επάνω στον λεκέ. Τρίψτε από την ανάποδη με σφουγγαράκι εμποτισμένο σε οινόπνευμα. Μετά, τρίψτε τον λεκέ με λίγο σαπούνι. Πλύντε κανονικά.

Τσίκλα: Βάλτε το ρούχο σε σακούλα και τοποθετήστε για 1 ώρα στην κατάψυξη. Σπάστε και ξεκολλήστε την τσίκλα. Αφαιρέστε τυχόν ίχνη, με βενζίνη. Πλύντε με απορρυπαντικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.