Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Τα μυστικά της Θρακιώτικης κουζίνας αποκαλύπτονται στον Ιανό (5/4)

Τα μυστικά της Θρακιώτικης κουζίνας αποκαλύπτονται στον Ιανό (5/4)

1601474_659249017479859_1412917552_nΟι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Θρακιώτικη Κουζίνα της Στέλλας Σπανού το Σάββατο 5 Απριλίου στις 12 το πρωί.

Όπως αναφέρει η συγγραφέας «Το ταξίδι στις γεύσεις της Θράκης δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Εκεί που νομίζεις ότι πλησιάζεις στον κορεσμό, εκεί ανακαλύπτεις καινούργιες μυρωδιές και γεύσεις. Σε κάθε σου βήμα παρουσιάζεται ένας καινούργιος γευστικός πειρασμός που σε καλεί να τον δοκιμάσεις. Αυτή η πολυπολιτισμική κουζίνα που έχει η περιοχή είναι αυτό το «κάτι» που σε κάνει να μην πλήττεις ποτέ γευστικά.

Τόπος γεμάτος με μπαξέδες και λογής-λογής κρεατικά, θαλασσινά με έντονο το άρωμα της θάλασσας, σιτηρά και ψωμί με μοσχοβολιές και με μια αυθεντικότητα, τόσο στα γλυκά και στα ανατολίτικα μπαχάρια, όσο και στους ανθρώπους που δημιουργούν και παράγουν μέσα από τη γη τα προϊόντα. Σε κάθε της γωνιά η Θράκη σού θυμίζει ότι, παρόλο που όλα αλλάζουν γύρω μας, η ψυχή της κουζίνας της μένει πάντα ίδια και απαράλλακτη. Ανέπαφη, βρίσκεται εκεί και σε περιμένει να την ανακαλύψεις, να τη δοκιμάσεις, να πειραματιστείς μαζί της και να τη γευτείς.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ελένη Ψυχούλη - Δημοσιογράφος γεύσης - τηλεπαρουσιάστρια

Μιχάλης Αγγελόπουλος - Πρόεδρος της Ευρωπαικής Κίνησης στην Ελλάδα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος - δημοσιογράφος.

Ιανός
Σταδίου 24, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.