Τα νέα αφρόλουτρα Le petit Marseillais κρύβουν… «Συνταγές της Μεσογείου»!

LPM_DOUCHE_MIEL_PELOPONNESE_PRESS_02_04_2013

Είναι αγαπημένο και ευωδιαστό. Ταξιδιάρικο και χαλαρωτικό. Τώρα, μας αποκαλύπτεται ακόμη περισσότερο, αφήνοντας πάνω στο σώμα μας αγαπημένες μυρωδιές που θα μας συνοδέυον όλη μέρα.

Ιστορία του Le Petit Marseillais…

H ιστορία ξεκινά με ένα φυσικό αρωματισμένο σαπούνι με το όνομα Le Petit Marseillais… Η ιστορική γαλλική μάρκα με ιστορία και παράδοση πάνω από έναν αιώνα στην τέχνη της σαπωνοποιίας επαναλανσαρίστηκε το 1986 από τα Laboratoires Vendome, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Γρήγορα επεκτάθηκε σε όλες τις κατηγορίες καθαρισμού και περιποίησης μαλλιών και σώματος. To Le Petit Marseillais, μια μάρκα με «μοναδική προσωπικότητα», χαρακτηρίζεται από τρία κύρια χαρακτηριστικά που αντανακλούν αυτό που είναι: το αυθεντικό, αγνό και αποτελεσματικό σαπούνι Μασσαλίας, τον μικρό ναύτη που αγναντεύει τη θάλασσα ως λογότυπο και τη φρεσκάδα και τα αρώματα του Γαλλικού Νότου!

Το Le Petit Marseillais ανανεώνει τη σειρά καθαρισμού σώματος φέρνοντας τρία νέα αφρόλουτρα, που αποτυπώνουν αγαπημένες μυρωδιές της Μεσογείου, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, αναζωογονημένη και απαλή.

LPM_DOUCHE_ORANGE_MAROCO_PRESS_02_04_2013

Μαρόκο

Μια χώρα, μια εμπειρία Ανατολής. Πολύχρωμη χώρα, με μοντέρνες αλλά και μεσαιωνικές πόλεις, ελληνορωμαϊκούς αρχαιολογικούς χώρους, υπέροχους κήπους αλλά  και ψηλά βουνά ..

Αφρόλουτρο Έλαιο Αργκάν & Άνθη Πορτοκαλιάς, 250ml

  • Το έλαιο αργκάν χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από τις γυναίκες του Μαρόκου για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες… συχνά αποκαλείται «υγρό χρυσάφι» για τις πολλές ιδιότητές του!
  •  Το άνθος πορτοκαλιάς είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες που απαλύνουν τις αισθήσεις.

LPM_DOUCHE_ACCACIA_TUNISIE_PRESS_02_04_2013

Τυνησία

Η Δημοκρατία της Τυνησίας ή απλά Τυνησία είναι μια χώρα στις μεσογειακές ακτές της βόρειας Αφρικής. Με την έρημο Σαχάρα να καλύπτει το 40% της χώρας και το υπόλοιπο να περιλαμβάνει γόνιμα εδάφη, εκπληκτικά δάση με δέντρα ελιών και εσπεριδοειδών, προσβάσιμες ακτές και λίμνες με φλαμίνγκο, η Τυνησία είναι μια χώρα όπου οι διάφορες κουλτούρες και τα απίστευτα άκρα συνθέτουν ένα τοπίο που μπορεί να εξερευνηθεί σε λίγες μόνο μέρες.

Αφρόλουτρο Bούτυρο Kαριτέ & Aκακία, 250ml

Το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται από τις γυναίκες της Αφρικής εδώ και χιλιετίες και είναι γνωστό για τις θρεπτικές και απαλυντικές του ιδιότητες, λέγεται μάλιστα ότι η βασίλισσα Νεφερτίτη όφειλε σε αυτό την ομορφιά της καθώς το βούτυρο καριτέ βοηθάει σημαντικά στην επανόρθωση της επιδερμίδας!

  • Η ακακία της Τυνησίας αποκαλύπτει ένα λεπτό και γλυκό άρωμα.

Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος γνωστή και ως Μωρέας είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας και αποτελεί ιστορική κοιτίδα του ελληνισμού. Κατοικείται από τα προϊστορικά χρόνια έχοντας τις σπουδαιότερες ελληνικές πόλεις-κράτη, όπως η Σπάρτη, η Κόρινθος και το Άργος. Η ιστορία της καθώς και οι εναλλαγές του τοπίου της συνθέτουν ένα πολυδιάστατο προφίλ και μία ποικιλόμορφη φύση.

Αφρόλουτρο Γάλα Αμυγδάλου & Μέλι, 250ml

  •  Το γάλα του αμυγδάλου, εξάγεται από τον πυρήνα του και από την αρχαιότητα χρησιμοποιείται ευρέως για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες…
  • Το μέλι Πελοποννήσου είναι ένα πολύτιμο ελιξίριο, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Στην κατανάλωση μελιού αποδίδεται επίσης η μακροβιότητα. Το μοναδικό ελληνικό μέλι με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π.) από το 1992 είναι το Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια που παράγεται σε οριοθετημένη περιοχή του Μαινάλου Αρκαδίας, κυρίως στην περιοχή γύρω από την Αλωνίσταινα και τη Βυτίνα. Το μέλι αυτό ξεχωρίζει για το κεχριμπαρένιο χρώμα του και για το γεγονός ότι δεν κρυσταλλώνει ποτέ, καθώς η περιεκτικότητά του σε σάκχαρα είναι μικρότερη απ’ ό,τι σε άλλους τύπους μελιού.

Ανακαλύψτε τις συνταγές της φύσης που κρύβονται στα προϊόντα,

μάθετε μυστικά & tips για να γίνεται «Ένα με τη Φύση» και φτιάξτε το δικό σας κήπο

στο νέο διαδικτυακό Γαλλικό Νότο του Le Petit Marseillais!

Επισκεφτείτε το www.lepetitmarseillais.gr και αφεθείτε σε μια μαγική εμπειρία.