Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα νέα αντηλιακά Capital Soleil της VICHY για τα παιδιά μας!

Τα νέα αντηλιακά Capital Soleil της VICHY για τα παιδιά μας!

vichy

Η κάλυψη και η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη χειμώνα-καλοκαίρι, με ήλιο και με συννεφιά. Τώρα, μάιστα, που η ηλιοφάνεια μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο δυνατή, εμείς γνωρίζουμε πλέον καλά, πως δεν πρέπει να εκθέτουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας στις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ιδίως κάθε μητέρα, που θέλει να παρέχει στο παιδί της την καλύτερη δυνατή προστασία.

Όταν όμως πλησιάζει το καλοκαίρι, αλλά ακόμα και πριν από αυτό, η έκθεση στον ήλιο απαιτεί την καλύτερη προστασία!

vichy2

Κάθε παιδί ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα ξεσαλώνει στις παιδικές χαρές, θα κάνει ατελείωτο ποδήλατο αλλά κυρίως θα κυκλοφορεί με το μαγιό από το πρωί ως το βράδυ, θα φτιάχνει κάστρα, θα μαζεύει κοχύλια, θα κάνει βουτιές και θα ξαπλώνει ατελείωτες ώρες εκεί που σκάει το κύμα μαζί με τα παιδιά της διπλανής οικογένειας. Όλες αυτές οι εικόνες συνθέτουν το καλοκαίρι των παιδιών όλου του κόσμου... και είναι μία απόλαυση που δεν μπορεί να απαγορεύσει κανείς.

Λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους και προκειμένου να προστατευτεί η νεανική τους επιδερμίδα και να διασφαλιστεί το μέλλον της, τα Εργαστήρια της Vichy τελειοποιούν τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Capital Soleil και ενισχύουν την σειρά με νέα προϊόντα που έχουν ακόμα υψηλότερη ανοχή στο νερό.

vichy1

Προσέξτε ιδιαίτερα το πρώτο Capital Soleil Spray – είναι ευχάριστο, εύκολο στην εφαρμογή και δεν αφήνει κολλώδη υφή στην επιδερμίδα!

Η παιδική σειρά VICHY Capital Soleil περιλαμβάνει ακόμα:

Το Capital Soleil Γαλάκτωμα SPF 50, 100 ml για ευαίσθητες επιδερμίδες

Το Capital Soleil Γαλάκτωμα SPF 50, 300 ml


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.