Τα νέα αντηλιακά για το πρόσωπο, τα χείλη και το σώμα μας!

shutterstock_12614404

Ο ήλιος καίει ήδη έντονα και είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε το πρόσωπο και το σώμα μας. Ειδικά όσοι φεύγετε για το Πάσχα και θα βρεθείτε αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο, μην ξεχάσετε την αντιηλιακή σας προστασία.

Αλλά και στις καθημερινές μετακινήσεις μας είτε – για τις πιο τολμηρές – στην ηλιοθεραπεία, είναι αναγκαίο να προστατευόμαστε από τις αγαπητές μα κι επικίνδυνες ηλιακές ακτίνες.

Εμείς καταγράψαμε και δοκιμάσαμε τα νέα αντηλιακά, που θα σας  βοηθήσουν να αποκτήσετε όμορφο bronze χρώμα, αλλά θα προφυλάξουν και το δέρμα σας από ανεπιθύμητες συνέπειες και σας προτείνουμε τα καλύτερα.
VICHY Capital Soleil compact
Γνωρίζετε όλες ήδη τα περίφημα αντηλιακά Capital Soleil της Vichy – από τους πρωτοπόρους στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο. Φέτος λοιπόν, η Capital Soleil επαναστατεί και μας παρουσιάζει την Capital Soleil Compact με τελείωμα πούδρας και SPF 30, ασφαλώς για το πρόσωπο! Ιδανικό για αντηλιακή προστασία (ίδια με μια κρέμα), ομοιογένεια (ανάλογη ενός make-up) και ματ αποτέλεσμα (όπως μιας πούδρας). Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: τη Sandy Beige – πιο ανοιχτόχρωμη – και τη Golden Beige.

ANTHELIOS DRY TOUCH SPF 50  18,50euro

Αν πάλι είστε «τύπος» που αναζητάτε ματ αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, αποφεύγετε τη χρήση του αντηλιακού για να μην γυαλίζει το πρόσωπό σας και θέλετε ένα αντηλιακό που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει τα λευκά  του «ίχνη» στο πρόσωπό σας, τότε «φορέστε» το Anthelios Dry Touch SPF 50+, της La Roche-Posay! Η ανάλαφρη gel cream υφή του απορροφάται άμεσα και χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια, ενώ δεν κολλάει και δεν γυαλίζει.
Διατίθεται και σε SPF 30.

Phtoderm Max stick
Γνωρίστε όμως και τη σειρά Photoderm της Bioderma, που προσφέρει μία εξειδικευμένη λύση για την προστασία του δέρματος από τους κινδύνους που συνεπάγεται η ηλιακή ακτινοβολία. Μία μοναδική καινοτομία που μειώνει τον κίνδυνο της κυτταρικής οργανικής βλάβης, η αποκλειστική του πατέντα CELLULAR BIOPROTECTION® προσφέρει βέλτιστη και σε βάθος φωτοπροστασία των κυττάρων του δέρματος από την UVA/UVB ακτινοβολία.

Για τα χείλη, εμπιστευτείτε το Photoderm Max Stick με  SPF50+. Πρόκειται για ένα stick μέγιστης προστασίας για τα χείλη και τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου! (Π. Λ. Τ.  9,50€  )

JURLIQUE_Sun Ltn

Για την προστασία  του σώματος κατά την έκθεση στον ήλιο, αφεθείτε στην  Jurlique Sun Lotion SPF 30 +, ένα ελαφριάς σύνθεσης αντηλιακό, ευρέως φάσματος, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και μακράς διαρκείας ενυδάτωση και υγρασία. (Π.Λ.Τ. 80,00€ 100ml)

** Τέλος, να θυμάστε πάντα ότι τα αντηλιακά πρέπει να τα ανανεώνουμε κάθε τρεις ώρες!