Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Τα νέα προϊόντα NOVALAC παρουσιάζονται σε επιστημονικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα

Τα νέα προϊόντα NOVALAC παρουσιάζονται σε επιστημονικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα

pleasant-touch

Με τη διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων, με κεντρική θεματική «Αναπτυξιακά Ορόσημα», η ΒΙΑΝ Α.Ε συστήνει στην ιατρική κοινότητα τα νέα προϊόντα NOVALAC.

Με πρώτο σταθμό την Καλαμάτα και το ξενοδοχείο «Horizon Blu», την Τετάρτη 18/02/2015, ο αναπτυξιακός εργοθεραπευτής, κ. Στέλιος Μαντούδης, θα μιλήσει για τα αναπτυξιακά ορόσημα των βρεφών και των παιδιών, σε παιδιάτρους του νομού Μεσσηνίας. Θα ακολουθήσει παρουσίαση όλων των προϊόντων της σειράς βρεφικού γάλακτος NOVALAC, με έμφαση στα δύο νέα προϊόντα, το NOVAMIL 3 FRUITS και το NOVALAC POST DISCHARGE, από τον Product Manager Novalac-Sudocrem-Infacolic, κ. Θεόδωρο Τριανταφύλλου.

novalac

Στις 25/02/2015, παιδίατροι από το Ηράκλειο Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δεύτερη εκδήλωση της ΒΙΑΝ Α.Ε. Στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου «Galaxy», ο κ. Μαντούδης θα αναλύσει τα αναπτυξιακά ορόσημα των βρεφών και των παιδιών και θέματα που αφορούν στους παιδιάτρους, ενώ στη συνέχεια η ομιλία του National Sales Manager, κ. Επαμεινώνδα Κονιδάρη, θα επικεντρωθεί στα προϊόντα NOVALAC.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για εταιρικές εκδηλώσεις της ΒΙΑΝ Α.Ε, εταιρείας του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, οι οποίες πραγματοποιούνται με την έγκριση του Ε.Ο.Φ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.