Τα νηπιάκια Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας μάς καλούν στην καλοκαιρινή γιορτή τους (5/6)

f8bdc5e5c014b9053e627dafdec1bbf6Για πρώτη φορά στον Δήμο Κηφισιάς οι Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας θα πραγματοποιήσουν Ενιαία γιορτή στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση των λιλιπούτειων φίλων μας με θέμα «Ένα παράξενο ταξίδι στο χρόνο» θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 19.00. Δύο φιλόσοφοι ταξιδεύουν, αναζητώντας τη σοφία στον χώρο και στον χρόνο. Οι λιλιπούτειοι ταξιδευτές, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στη φανταστική τους περιπέτεια. Ένα ταξίδι που ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα με σταθμούς όπως Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Αργεντινή, Μεξικό, Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστρία και καταλήγει στη χώρα μας.

«Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εκτός από ένα περιβάλλον ασφαλούς διαμονής των παιδιών, με υψηλά καταρτισμένο προσωπικό, προσφέρουν ολόπλευρη δημιουργική και συναισθηματική ανάπτυξη, η οποία αποτυπώνεται και στις δραστηριότητες τούς. Η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών μας σέβεται αυτές τις αρχές και τις προάγει. Τα παιδιά μας, μαζί με τους δασκάλους τους δημιούργησαν με κέφι, χαρά και φαντασία μια υπέροχη παράσταση» επεσήμανε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που εργάστηκαν μεθοδικά για την υλοποίηση της γιορτής. Οι εκπαιδευτικοί μας με ιδιαίτερη προσοχή και με σεβασμό στα παιδιά ετοίμασαν μια εκπληκτική παράσταση. Οι «μικροί θεατρίνοι» περιμένουν το χειροκρότημά μας και την ενθάρρυνση μας» δήλωσε από την πλευρά της η εντεταλμένη σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών Νέας Ερυθραίας, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου.

Μετά τη γιορτή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών . Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να χορέψουν και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της μουσικής των Burger Project σε ένα μοναδικό live παιδικών τραγουδιών.