Αρχική Απόκριες Τα νηπιάκια της Αγίας Παρασκευής ξεφαντώνουν στο καθιερωμένο πάρτι μασκέ (21/2)

Τα νηπιάκια της Αγίας Παρασκευής ξεφαντώνουν στο καθιερωμένο πάρτι μασκέ (21/2)

Costume-Carnival-1Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν Μασκέ πάρτυ για τα βρέφη και τα νήπιά , το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου , στο Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Νότου.
Τους μικρούς μας φίλους θα διασκεδάσουν κλόουν, ανιματέρ, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ και μακιγιέζ σε μία μεγάλη εκδήλωση, που ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε, προκειμένου στους οικονομικά δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, να ψυχαγωγηθούν όλα τα παιδάκια που φιλοξενούνται στους ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. Από τις 10.00 π.μ έως τη 2.00 μ.μ. το Κλειστό Γυμναστήριο της Νότου θα μετατραπεί σε έναν παράδεισο απόλαυσης για μικρούς και μεγάλους.

Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Παρασκευής
Τέρμα Οδού Νότου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.