Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Τα νηπιάκια της Αθήνας νικούν τη διαφορετικότητα και παίζουν μαζί στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης

Τα νηπιάκια της Αθήνας νικούν τη διαφορετικότητα και παίζουν μαζί στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης

p10101651Παιδαγωγικές δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, με στόχο την καταπολέμηση της ξενοφοβίας, την προώθηση του σεβασμού στη διαφορετικότητα και την αρμονική συνύπαρξη, πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων, τις απογευματινές ώρες, σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και γειτονιές της Αθήνας. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως και τις 30 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να συμπληρώσουν έντυπο αίτησης που θα βρουν στους Παιδικούς Σταθμούς αλλά και τις ιστοσελίδες του δήμου Αθηναίων και του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών www.cityofathens.gr και www.dbda.gr

Αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, καθημερινώς πλην Σαββάτου και Κυριακής σε:

Παιδικούς Σταθμούς κατά τις ώρες από 16:00 έως 19:00

στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, Ρόδου 181, Σεπόλια, κατά τις ώρες από 7:30 έως 14:30

στο Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών, στον 4ο όροφο, ή μέσω fax: 210 5152607. Πληροφορίες τηλ: 210 5150761.

Διευκρινίζεται ότι οι παιδαγωγικές δραστηριότητες υλοποιούνται τα απογεύματα σε προκαθορισμένους βρεφονηπιακούς σταθμούς και περιλαμβάνουν:

•Παιχνίδια απ’ όλες τις χώρες

•Θεατρικό παιχνίδι

•Κουκλοθέατρο

•Μουσικοκινητική

•Χειροτεχνία με ανακυκλούμενα υλικά

•Χάρτες με ταξίδια από τους τόπους προέλευσης

•Παιχνίδια εκμάθησης ελληνικών

•Βιβλιοθήκη – γωνιά αφήγησης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.