Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά “Τα νύχια μου δεν μακραίνουν γρήγορα και σπάνε εύκολα. Τι μου προτείνετε;" Η λύση είναι μία: Μεταξωτά νύχια

“Τα νύχια μου δεν μακραίνουν γρήγορα και σπάνε εύκολα. Τι μου προτείνετε;" Η λύση είναι μία: Μεταξωτά νύχια

BEAUTYWORKS.INTERIOR4
-“Τα νύχια μου δεν μακραίνουν γρήγορα και σπάνε εύκολα. Πολύ συχνά μετά το manicure, δεν είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα».
-«Τα νύχια μου δεν έχουν ικανοποιητικό φυσικό σχήμα. Η βάση είναι κοντή και δεν «δείχνει» το manicure».
-«Το manicure μου δεν διαρκεί πολύ. Η λύση του gel ή του ημι-μόνιμου manicure, ανησυχώ πως μακροπρόθεσμα, βλάπτει τα νύχια μου».

Λύση σε όλα τα παραπάνω θέματα που μπορεί να μας απσχολούν σε σχέση με την ομορφιά και την περιποίηση των νυχιών μας και την φροντίδα των χεριών μας, έρχεται να δώσει μια πρωτότυπη και εξυπηρετική τεχνική: τα μεταξωτά νύχια.

BEAUTYWORKS.NAILCOLOR2
Είναι μια εξειδικευμένη τεχνική με πραγματικό μεταξωτό ύφασμα που δίνει στα νύχια άψογη εμφάνιση. Διαρκεί περίπου ένα μήνα και μπορεί να εφαρμοστεί σαν φυσική ενίσχυση των δικών μας νυχιών ή ακόμα και να προσθέσει μήκος! Με την τεχνική αυτή, σταματάμε τελείως το manicure γιατί τα «πετσάκια» μειώνονται και το χρώμα διαρκεί πάνω από 20 μέρες.
Το νύχι «αναπνέει» κανονικά, γι’ αυτό και μακραίνει! Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τρίβουμε πριν την εφαρμογή ή κατά την αφαίρεση, καθόλου το νύχι (όπως γίνεται στην τεχνική «τζελ»), οπότε αυτό παραμένει υγιές. Τα μεταξωτά νύχια είναι εγγύηση για πανέμορφα χέρια, όλο το μήνα, με μια μόνο εφαρμογή.
Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται εδώ και 14 χρόνια από το σαλόνι ομορφιάς beautyworks και έχει φανατικές λάτρεις.

www.beautyworkskolonaki.com
Ηροδότου 10, Κολωνάκι 106 75, Αθήνα
Τηλ. 210 3643558


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.