Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Τα παιδιά αγκαλιάζουν την Ακρόπολη

Τα παιδιά αγκαλιάζουν την Ακρόπολη

article13783.w_l
Σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, 2.500 παιδιά σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Παρθενώνα.
Παιδιά όλων των εθνικοτήτων (και ΑΜΕΑ) αγκάλιασαν την Παρασκευή 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, τον Παρθενώνα, με σύνθημα: «Αγκαλιάζουμε την Ακρόπολη, Αγκαλιάζουμε τη Δημοκρατία, Αγκαλιάζουμε την Ανθρωπότητα».
Η «αλυσίδα» σχηματίστηκε στις 11 το πρωί, με τη συμμετοχή 2.500 παιδιών. Τα παιδιά είπαν τραγούδια σχετικά με το νόημα της ημέρας ενώ ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε λήψεις. Περίπου 2.000 πολύχρωμα μπαλόνια άφησανν τα παιδιά, στέλνοντας το μήνυμα της ειρηνικής και δημιουργικής, χωρίς διακρίσεις, συνύπαρξης των ανθρώπων.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο www.thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.