Αρχική Νέα Δ. Πειραιά: Τα παιδιά ΑμΕΑ απέκτησαν ένα 9/θέσιο αυτοκίνητο για την κάλυψη των αναγκών τους

Δ. Πειραιά: Τα παιδιά ΑμΕΑ απέκτησαν ένα 9/θέσιο αυτοκίνητο για την κάλυψη των αναγκών τους

Ο Δήμος Πειραιά και ο δήμαρχος του κ. Γιάννης Μώραλης απέδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους στα παιδιά ΑμΕΑ καθώς χθες παρέλαβαν, ένα σύγχρονο 9/θέσιο αυτοκίνητο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες παιδιών με αναπηρία. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση καθώς το εν λόγω όχημα αν και ήταν στην κατοχή του Δήμου παρέμεινε αναξιοποίητο. Ύστερα όμως από πρωτοβουλία του Δημάρχου, το αυτοκίνητο επισκευάσθηκε, ταξινομήθηκε και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει παιδιά αναπηρία.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Αν και δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε για αυτονόητα πράγματα, δυστυχώς ορισμένες καθυστερήσεις και αμέλειες ετών, μας δημιουργούν αυτή τη χαρά, για πράγματα που επαναλαμβάνω, θεωρούνται αυτονόητα. Μετά από περίπου δέκα χρόνια, καταφέραμε να φτιάξει ο Δήμος Πειραιά ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με αναπηρία. Το αυτοκίνητο αυτό, είχε παραληφθεί από τον Δήμο το 2005, δυστυχώς είχε μείνει στα αζήτητα και θα πήγαινε για παλιοσίδερα. Όταν αναλάβαμε το 2014, μας έγινε γνωστή αυτή η εκκρεμότητα. Προσπάθησα και εγώ και οι υπηρεσίες του Δήμου και καταφέραμε περίπου μέσα σε ενάμιση χρόνο, να έχουμε αυτό το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση, με πινακίδες, ταξινομημένο, καταχωρημένο, ώστε να βγει και να βοηθήσει τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, διαθέτει παροχές για να μπορεί να μεταφέρει παιδιά με αναπηρία και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις να το χρησιμοποιεί κι ο Δήμος σε μια αποστολή εάν επισκεφθεί κάποιος επίσημος το Δήμο μας. Το αυτοκίνητο θα το διαθέσουμε στην υπηρεσία των παιδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους εκπροσώπους των υπηρεσιών του Υπουργείου που βοήθησαν να γίνει η καταχώρηση του αυτοκινήτου και να βγουν οι πινακίδες γρήγορα καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου και τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν για να έχουμε αυτό το αυτοκίνητο στην υπηρεσία του Δήμου».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.