Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Τα παιδιά ανακαλύπτουν έναν πολύχρωμο κόσμο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας

Τα παιδιά ανακαλύπτουν έναν πολύχρωμο κόσμο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας

KALOKAIRIN EKSTRATEIA1“Σ΄έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.” Με αυτό το πρωτότυπο και πολλά υποσχόμενο τίτλο η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, προσκαλούν τους λιλιπούτειους βιβλιόφιλους ηλικίας 5 έως 12 ετών να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτο χρώματα καλοκαίρι φιλαναγνωσίας.

Από τις 7 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Ιουλίου και από τις 2 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, η Βιβλιοθήκη διοργανώνει παράλληλα με πολλές άλλες Βιβλιοθήκες σε όλη την χώρα και την συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης, δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων. Θα χαράξουν τις δικές τους διαδρομές με χιλιάδες χρώματα και θα βάλουν στην σκληρή και άχρωμη καθημερινότητα πινελιές αισιοδοξίας!


Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Βιβλιοθήκης, πρωινές ώρες.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/1jdDhamaNSVP1aZ0Rd3Ck4fGuD8wVpEY-wGw9qszDsFg/viewform

καθώς και στην


Δημοτική Βιβλιοθήκη
Δομοκού 2 Σταθμός Λαρίσης
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9.00-19.00
Τετάρτη 9.00-15.00

Πληροφορίες
τηλ. επικ. 210-8810884
email. publibrath@yahoo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter