Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά ανακαλύπτουν «Ιστορίες με Δεινόσαυρους»(28/6)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν «Ιστορίες με Δεινόσαυρους»(28/6)

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ (1)Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο «Ιστορίες με Δεινόσαυρους» της Ναταλί Νταρζάν, θα πραγματοποιηθεί με την εμψυχώτρια Ζωή Λύρα, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο.

Είναι ο πλανήτης Γη ο μοναδικός στο απέραντο σύμπαν; Πόσα αστέρια πρέπει να μετρήσει κανείς για να πραγματοποιήσει την πιο θερμή του ευχή; Τι απίστευτη ανακάλυψη λέτε να έκανε ο γέρος επιστήμονας Φακαλό Παρακαλό; Είναι ο σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ή μήπως ο δεινόσαυρος; Θα τρώγατε παρέα με ένα δεινόσαυρο Φαγητούλη στο τραπέζι σας; Αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψουν οι μικροί μας φίλοι σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση μέσα από δραματοποιημένη αφήγηση και δημιουργικές δραστηριότητες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Έξυπνες, αστείες, διασκεδαστικές ιστορίες με δεινόσαυρους. Τα παιδιά νομίζουν ότι οι δεινόσαυροι είναι βίαια, άγρια και βάρβαρα ζώα; Κάνουν λάθος! Με το βιβλίο αυτό θα μάθουν τα μυστικά των μαγευτικών τετράποδων. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται οι ιστορίες: του καθηγητή Φακαλό Παρακαλό, που ανακάλυψε τα δεινοθηλαστικά, του Σούπερ Δεινόσαυρου, που μπορεί να ήταν και δράκος, της Κοτοσαυρίνας, που νόμιζε πως ήταν δεινόσαυρος αλλά τελικά ήταν μια κότα, και του Αμεδαίου, του δεινόσαυρου που εφηύρε τη μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 260.085
e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr
www.oxygono-metaixmio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.