Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα δύο πρόσωπα του φόβου στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας (23/11)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα δύο πρόσωπα του φόβου στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας (23/11)

afraidΟ φόβος μας δυναμώνει ή μας κάνει αδύναμους; Μας προστατεύει ή μας βάζει σε κίνδυνο; Μας σπρώχνει ή μας κρατάει; Μήπως μας διασκεδάζει καμιά φορά; Ένα δημιουργικό εργαστήριο για να αντιμετωπίσουμε το συναίσθημα του φόβου μέσα από το παιχνίδι, τη ζωγραφική, τα παραμύθια, τα χρώματα, τους ήχους.

Τα παιδιά 6 έως 12 ετών ανακαλύπτουν τα δυο πρόσωπα του Φόβου σε ένα εργαστήριο στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας. Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης του μουσείου, ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για παιδιά.

Ηλικίες: 6 έως και 12 χρονών
Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

Είσοδος εργαστηρίου: 8€
(στην τιμή του εργαστηρίου προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10π.μ. έως 1μ.μ.)

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7, Φιλοπάππου
210 9218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.